HomeΕΛΛΑΔΑΠαρενόχληση μέσω Facebook σε ανήλικο μαθητή από τον Βόλο

Παρενόχληση μέσω Facebook σε ανήλικο μαθητή από τον Βόλο

Ο μαθητής έκανε ο ίδιος την καταγγελία στην αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό της ταυτόχρονης σεξουαλικής παρενόχλησης μέσω Facebook σε βάρος ενός 17χρονου μαθητή από το Βόλο, από έναν 18χρονο κάτοικο Λάρισας και έναν 45χρονο ιδιωτικό υπάλληλο από την Πτολεμαΐδα που μάλιστα προγραμμάτιζαν να συναντήσουν το ανήλικο παιδί!

Οι δύο δράστες γνωρίστηκαν μέσω του Facebook στο οποίο ο 45χρονος είχε ανοίξει προφίλ με ψεύτικα στοιχεία και μαζί ήρθαν σε επαφή στις 6 Φεβρουαρίου με τον 17χρονο, από τον οποίο του ζητούσαν να τους στείλει γυμνές φωτογραφίες του. Για να τον πείσουν, του έστειλαν φωτογραφίες με γυμνούς άνδρες! Στη συνέχεια, του πρότειναν να συμμετάσχει σε ασελγείς πράξεις προσφέροντάς του 100 ως 150 ευρώ ως αμοιβή.

Ο ανήλικος μαθητής προσποιήθηκε ότι συμφώνησε, αλλά κατήγγειλε την απόπειρα προσέγγισής του στην Ασφάλεια Βόλου. Οι αστυνομικοί του έδωσαν τις κατάλληλες συμβουλές για να παγιδεύσει τους δράστες και ο 17χρονος έκλεισε ραντεβού με τον 18χρονο, ο οποίος πήγε με τραίνο στον Βόλο για να τον παραλάβει και να πάνε μαζί στη Θεσσαλονίκη όπου τους περίμενε ο 45χρονος.

Όμως, στο ξενοδοχείο όπου περίμενε ο 45χρονος πήγαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης που ενημερώθηκαν από την Ασφάλεια Βόλου και τον συνέλαβαν μαζί με τον 18χρονο. Στα κινητά τους που κατασχέθηκαν, βρέθηκε πλούσιο πορνογραφικό υλικό με παιδιά και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για απόπειρα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία και πορνογραφία ανηλίκων.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση