HomeΣΠΟΡΔεν ασχολείται με την ένσταση ο Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν ασχολείται με την ένσταση ο Νίκος Παπαδόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο προπονητής του ΟΦΗ ξεκαθάρισε ότι αυτά είναι θέματα της διοίκησης – Κρατάει τη νίκη επί του Αιγινιακού και κοιτάει μπροστά

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο ΟΦΗ, αυτή τη φορά επί του Αιγινιακού, αλλά ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν εφησυχάζει, ειδικά μετά την εικόνα που έδειξε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο προπονητής των Κρητικών στάθηκε στα δύο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του και έστρεψε ήδη το ενδιαφέρον του στο ματς που ακολουθεί με τον Κισσαμικό.
«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ήμασταν κυρίαρχοι, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και αν είχαμε καλύτερο ρυθμό θα μπορούσαμε να βγάλουμε καλύτερες ευκαιρίες.

Αντίθετα στο δεύτερο, ο Αιγινιακός ήταν καλύτερος, εμείς μπήκαμε πολύ άσχημα και με προβληματίζει αυτή η εικόνα. Νομίζω ότι η εικόνα οφείλεται στο άγχος για τους βαθμούς όμως η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε. Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί και πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Όσον αφορά την ένσταση που κατέθεσε η ομάδα για τη χρησιμοποίηση του Φιορίν Ντουρμισάι από τη Λαμία στο ματς με τη Σπάρτη, δεν θέλησε να πάρει θέση, τονίζοντας: «Εγώ ως προπονητής δεν μπερδεύομαι σε αυτά, άλλη είναι η δουλειά μου.

To πως θα προετοιμάσω την ομάδα μου. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια λάθη, εάν έχουν γίνει, και δουλειά της διοίκησης είναι να προασπίζει τα συμφέροντα της ομάδας».
Τέλος, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, σχολίασε: «Η ομάδα είναι πίσω βαθμολογικά, βεβαίως μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ πρέπει να κοιτάζει ψηλά.

Δεν πρέπει να έχουμε εικόνα σαν του δευτέρου ημιχρόνου γιατί θα το πληρώσουμε την επόμενη φορά. Έχει 17 ματς ακόμα και τους περισσότερους ανταγωνιστές μας τους έχουμε μέσα στην έδρα μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση