HomeΕΛΛΑΔΑΝΔ: Τι λέει ο Τσίπρας για την πρόταση του Die Linke για Grexit;

ΝΔ: Τι λέει ο Τσίπρας για την πρόταση του Die Linke για Grexit;

Ερωτήματα από την Πειραιώς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ερωτήματα στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θέτει η ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις της επικεφαλής της ΚΟ του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς, Die Linke η οποία τάχθηκε υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

«Η επικεφαλής του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς “Die Linke”, Σάρα Βάγκενκνεχτ, προτείνει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Ο κ. Αλέξης Τσίπρας, στις 16 Δεκεμβρίου, είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με αντιπροσωπεία του κόμματος, ενώ παράλληλα μίλησε στο συνέδριό του στο Βερολίνο», τονίζει η ΝΔ και αναρωτιέται:

«Είχε γνώση ο κ. Τσίπρας για την επίσημη θέση του “Die Linke”, όπως εκφράστηκε μέσω της επικεφαλής του; Συζητήθηκε το συγκεκριμένο ζήτημα στη συνάντηση και, αν ναι, ποια ήταν η αντίδρασή του; Καταδικάζει η Κυβέρνηση τη θέση που διατύπωσε το “Die Linke” στο Ευρωπαϊκό Κόμμα της Αριστεράς; Σε κάθε περίπτωση να υποθέσουμε πως το “Die Linke” ανήκει πλέον στους “ακραίους κύκλους της Ευρώπης, στους προδότες και τους ανόητους”, όπως πολλάκις ο ίδιος ο κ. Τσίπρας έχει πει;».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση