HomeHL-9Οι νοικοκύρηδες στο νοσοκομείο και οι «ποντικοί» … ροκάνιζαν τον θησαυρό

Οι νοικοκύρηδες στο νοσοκομείο και οι «ποντικοί» … ροκάνιζαν τον θησαυρό

Ποσό περίπου 90.000 ευρώ έκανε φτερά από το σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μία απίστευτη περίπτωση κλοπής βρίσκονται αντιμέτωπες οι διωκτικές αρχές στο Οροπέδιο Λασιθίου, καθώς μετά από καταγγελία ηλικιωμένου ζευγαριού, άγνωστοι δράστες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι τους στο Τζερμιάδων και να αρπάξουν χρήματα που ήταν κρυμμένα σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Η λεία των άγνωστων δραστών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως πρωτοφανής για τα σημερινά δεδομένα, αφού το ζευγάρι των ηλικιωμένων είχε στο σπίτι ένα μικρό θησαυρό, ύψους περίπου 90.000 ευρώ!

Την υπόθεση έφερε στο φως ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης, μιλώντας στο «Ράδιο Κρήτη», ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε ότι τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ευρύτερη περιοχή έχουν πάρει τη μορφή επιδημίας.

Στην περίπτωση του ζευγαριού, οι άγνωστοι δράστες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός της πολυήμερης απουσίας του, λόγω προβλήματος υγείας που οδήγησε στο ΠΑΓΝΗ τον ηλικιωμένο άνδρα και τη σύζυγό του να βρίσκεται στο πλευρό του. Οι δράστες ανενόχλητοι, αφού άνοιξαν το σπίτι μπόρεσαν να ψάξουν με την ησυχία τους και να βρουν τις κρυψώνες του θησαυρού που οι δύο ηλικιωμένοι είχαν κρατήσει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση