HomeHL-9«Άδειαζε» τα καταστήματα αλλά τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί

«Άδειαζε» τα καταστήματα αλλά τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί

Συνελήφθη ένας 39χρονος στο Ρέθυμνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ποντικός» εξειδικευμένος στα … καταστήματα ήταν ο 39χρονος άνδρας από τη Ρουμανία που συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου για κλοπή.

Ο 39χρονος την περασμένη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, κατάφερε να τρυπώσει σε κατάστημα ιδιοκτησίας 40χρονου Ρεθυμνιώτη από όπου και άρπαξε ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, όπως ενισχυτή ήχου, ηχεία, καταγραφικό μηχάνημα, τηλεόραση, κ.α καθώς και διάφορα  άλλα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 3.000 ευρώ.

Αμέσως μετά την καταγγελία της κλοπής οι αστυνομικοί άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση και πολύ γρήγορα οδηγήθηκαν στα ίχνη του 39χρονου ο οποίος και συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, τα οποία επιστράφηκαν στον 40χρονο καταστηματάρχη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι ο 39χρονος συλληφθείς, την ίδια ημέρα είχε διαπράξει ακόμα μια κλοπή σε κατάστημα ιδιοκτησίας  55χρονου, από το οποίο αφαίρεσε αντικείμενα συνολικής αξίας 150 ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση