HomeHL-LifestyleΗ Ιβάνκα Τραμπ έχει γοητεύσει τους Κινέζους

Η Ιβάνκα Τραμπ έχει γοητεύσει τους Κινέζους

Σωρεία αιτήσεων για προϊόντα με το όνομα Ivanka

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί από τον Οκτώβριο η εκστρατεία «Grab your wallet» στις ΗΠΑ να καλεί τις αλυσίδες λιανικού εμπορίου να μποϊκοτάρουν τα προϊόντα της εταιρείας της Ιβάνκα Τραμπ, μεταξύ των οποίων είναι ρούχα, αξεσουάρ, αρώματα και κοσμήματα, αλλά η 35χρονη κόρη του Αμερικανού προέδρου έχει μεγάλη ζήτηση στην Κίνα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της κινεζικής εφημερίδας «South China Morning Post», μέχρι σήμερα, τουλάχιστον, 65 εταιρείες στην χώρα που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς, όπως η πώληση αλκοολούχων ποτών ή ταπετσαριών, έχουν υποβάλει αίτηση να χρησιμοποιούν το όνομα «Ιβάνκα» ως σήμα κατατεθέν των προϊόντων τους.

ivanka-2

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, εταιρεία του Πεκίνου που παρέχει υπηρεσίες απώλειας βάρους έχει καταθέσει δέκα αιτήσεις, ώστε να λάβει άδεια από την αρμόδια υπηρεσία βιομηχανίας και εμπορίου για να χρησιμοποιεί το όνομα της λαμπερής Ιβάνκα σε προϊόντα, όπως είναι τα συμπληρώματα διατροφής ή τα καλλυντικά. Επίσης, η εμπορική εταιρεία Fujian Yingjie έχει συμπληρώσει αίτηση μία εβδομάδα μετά την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, για να λάβει άδεια να χρησιμοποιεί το όνομα «Ιβάνκα» σε σερβιέτες…

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα παραπάνω αιτήματα εξετάζονται από την αρμόδια αρχή και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ικανοποιηθούν.

Πάντως, η Ιβάνκα Τραμπ έγινε δημοφιλής στην Κίνα όταν επισκέφθηκε μαζί με την 5χρονη κόρη της Αραμπέλα την κινεζική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον για να παραστεί σε εκδήλωση για την Πρωτοχρονιά των Κινέζων. Η μικρή Αραμπέλα θεωρείται celebrity στην Κίνα, αφού η Ιβάνκα έχει αναρτήσει βίντεο στο διαδίκτυο με την κόρη της να απαγγέλλει ποιήματα στην μανδαρινική γλώσσα.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση