Σε αναβολή οδηγήθηκε και η προγραμματισμένη ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη αύριο το απόγευμα στο Ηράκλειο, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίας ώρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος νωρίτερα σήμερα παρευρέθηκε στην κηδεία του Ευάγγελου Μπασιάκου αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμά του ώστε να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η υγεία του. Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε πρόθεση να πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στην Ανατολική Κρήτη αύριο και μεθαύριο, ωστόσο ο αιφνιδιαστικός θάνατος του Ευάγγελου Μπασιάκου άλλαξε τα σχέδια.

Ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να πραγματοποιήσει «ταξίδι – αστραπή» στο Ηράκλειο αποκλειστικά και μόνο για την ομιλία της Τρίτης, ωστόσο η ίωση φαίνεται πως θα τον καθηλώσει για λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Σε ανακοίνωση του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Η προγραμματισμένη για αύριο, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017, ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Ηράκλειο της Κρήτης, αναβάλλεται λόγω γρίπης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση