HomeHL-SportsΟΦΗ«Συγκεντρωμένοι για τη νίκη και με τον Αιγινιακό»

ΟΦΗ«Συγκεντρωμένοι για τη νίκη και με τον Αιγινιακό»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης  με τον Αιγινιακό, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ.

Μετά το 5-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας το σύνθημα στον ΟΦΗ, είναι «πάμε για νίκη και στο επόμενο», όπως είπε στους παίκτες του ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος, στην προπόνηση της Δευτέρας (20/2) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

«Κάναμε μια νίκη και τοτε άλλο. Πάμε με συγκέντρωση να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι» ανέφερε στους παίκτες του ΟΦΗ, ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Στην προπόνηση, της Δευτέρας, που έγινε το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, οι παίκτες που αγωνίστηκαν με την Αναγέννηση Καρδίτσας, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν και πάλι οι Ογκμποε και Αντουκόρ, ενώ ο Ράντι που ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, δεν έχει κάτι ανησυχητικό.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό (3μμ) θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει το πρωί της Τρίτης  στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας, ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα ανακοινώσει και την αποστολή.

Ο ΟΦΗ θα αναχωρήσει απο το Ηράκλειο αεοροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, το πρωί της Πέμπτης .

Διαφήμιση
Διαφήμιση