HomeHL-9Σε καλή κατάσταση το κορίτσι μετά την περιπέτεια του στη θάλασσα

Σε καλή κατάσταση το κορίτσι μετά την περιπέτεια του στη θάλασσα

Συνεχίζονται οι έρευνες των λιμενικών αρχών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ανήλικο κορίτσι από την Ουκρανία κινητοποίησε τελικά τις λιμενικές αρχές του Ηρακλείου το βράδυ της Κυριακής, μετά τον εντοπισμό της από ψαράδικο, που έπλεε στη θαλάσσια περιοχή των Γουβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 15χρονη ιδιαίτερα ευδιάθετη και σε πολύ καλή κατάσταση έδωσε σήμερα κατάθεση στους λιμενικούς, που χειρίζονται την υπόθεση, εξιστορώντας την περιπέτεια της και πώς βρέθηκε τελικά μέσα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και με τα όσα ανέφερε η ανήλικη στους λιμενικούς, το ενδεχόμενο να την κυνήγησαν αδέσποτα σκυλιά και η ίδια να προσπάθησε να προστατευτεί, βουτώντας στη θάλασσα, φαίνεται να είναι και το επικρατέστερο.

Ωστόσο οι λιμενικές αρχές, παίρνουν καταθέσεις και από κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν η ίδια έκανε βόλτα μόνη της στην παραλία ή αν αντιλήφθηκαν κάποια άλλη ύποπτη κίνηση, που να αιτιολογεί τη βουτιά της στο νερό.

Υπενθυμίζεται ότι το νεαρό κορίτσι ανέσυρε από το νερό ψαράδικο, που έπλεε στην περιοχή, την ώρα που εκείνη εξαντλημένη, προσπαθούσε να κρατηθεί στην επιφάνεια του νερού.

Η ανήλικη εμφανώς σοκαρισμένη από την περιπέτεια της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση