Με αμείωτο ρυθμό και με ιδιαίτερη προσοχή συνεχίζονται τόσο από την πλευρά της αστυνομίας όσο και των ιατροδικαστών οι έρευνες για την ταυτοποίηση του σκελετού που βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στον πάτο του πηγαδιού σε περιφραγμένο χωράφι στην περιοχή των Μαλίων.

Αν και οι μέχρι τώρα οι ενδείξεις και τα στοιχεία, που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές παραπέμπουν στο νεαρό Βρετανό Steven Cook, που αναζητείται εδώ και 12 χρόνια, οι αρχές εξετάζουν κάθε στοιχείο που εντοπίστηκε στο πηγάδι, προκειμένου να καταλήξουν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα.

Νέα αυτοψία πραγματοποιείται σήμερα στο χώρο του πηγαδιού από την ιατροδικαστή Δέσποινα Νάθενα και τον διοικητή του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ώστε να συγκεντρωθεί οποιοδήποτε άλλο στοιχείο, που έχει ξεχαστεί στο πηγάδι και θα οδηγήσει στην ταυτότητα του ατόμου, στο οποίο ανήκει ο ανθρώπινος σκελετός.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του νεαρού Βρετανού, ο οποίος εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 2005, όταν είχε έρθει για διακοπές στο νησί μας, ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις, ώστε επιτέλους μετά από τόσα χρόνια να έχει μια ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα, τι απέγινε ο δικός τους άνθρωπος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση