HomeΣΠΟΡΔεν πανηγυρίζει ο Παπαδόπουλος

Δεν πανηγυρίζει ο Παπαδόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα πολλά να διορθωθούν και αφιέρωσε τη νίκη στον αδικοχαμένο Μηνά Καβαλίνη

Ο ΟΦΗ… ξέσπασε απέναντι στην ΑΣΑ «σκορπίζοντάς» την με 5-0, αλλά παρόλα αυτά ο Νίκος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε συγκρατημένος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής των Κρητικών τόνισε ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και όχι χρόνος για πανηγυρισμούς, ενώ αφιέρωσε το τρίποντο στον φίλαθλο της ομάδας Μηνά Καβαλίνη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

«Από την πλευρά μας έγινε ένα καλό παιχνίδι, πιέσαμε από το πρώτο λεπτό και μόλις έγινε το 2-0 λύθηκαν και τα πόδια των παικτών.

Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε, σίγουρα ήταν θετικό ότι μπροστά από τον κόσμο μας κάναμε καλή εμφάνιση και πετύχαμε αρκετά γκολ. Αυτό που μετράει είναι ότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, στα τελευταία λεπτά χαλαρώσαμε όμως παρ’ όλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και να αφιερώσω τη νίκη στον αδικοχαμένο φίλο μας, τον Μηνά.

Η ομάδα πρέπει να είναι πιο ουσιαστική εκτός έδρας. Έχουμε να διορθώσουμε αρκετά, δεν μας μένει πολύς χρόνος μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάμε στο επόμενο», δήλωσε αρχικά.

Αναφορικά με τους στόχους του ΟΦΗ, σχολίασε: «Βάζω μικρούς στόχους. Είχα εξομολογηθεί ότι είπα στους παίκτες πως πριν το ματς με τα Τρίκαλα θα είμαστε τρεις βαθμούς πίσω από τις πρώτες θέσεις. Μας πήγε πίσω η Σπάρτη και δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας πέραν του αγώνα με τον Αιγινιακό.

Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη γιατί δεν έχουμε τα περιθώρια».
Τέλος, για τα πέντε γκολ που πέτυχε η ομάδα του, σημείωσε: «Αν αναλογιστείτε ότι είχαμε κάποιες φάσεις που χάσαμε εύκολα γκολ όμως σκοράραμε.

Σε άλλα παιχνίδια θα πρέπει να κάνεις γκολ μια – δύο ευκαιρίες γιατί η Φούτμπολ Λιγκ δεν σου επιτρέπει πολλές φάσεις».

Διαφήμιση
Διαφήμιση