HomeHL-GreeceΜπακογιάννη: Ανησυχώ για Grexit -Με αυτή την κυβέρνηση όλα είναι πιθανά

Μπακογιάννη: Ανησυχώ για Grexit -Με αυτή την κυβέρνηση όλα είναι πιθανά

Επαναλαμβάνουν το ίδιο λάθος τρίτη φορά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αν η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να κλείσει και τώρα την αξιολόγηση, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραδώσει την εξουσία σε ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να δώσουν λύση στα προβλήματα του τόπου, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Βεβαίως ανησυχώ για Grexit, με αυτήν την κυβέρνηση όλα είναι πιθανά», τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, σε συνέντευξή της στη Realnews. Η κ. Μπακογιάννη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος για τρίτη φορά, ενώ σημείωσε ότι «η κοινωνία δεν αντέχει πλέον τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ. Δεν αντέχει μια κυβέρνηση που αρνείται να τηρήσει τα συμφωνηθέντα, που αρνείται να προχωρήσει στις διαρθρωτικές αλλαγές, οι οποίες δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος. Που μάχεται την επιχειρηματικότητα και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να επιβάλλει φόρους και να φτωχοποιεί τους Έλληνες».

«Η ΝΔ αλλά και η ελληνική κοινωνία θέλουν εκλογές, διότι κάθε μέρα που περνάει, η χώρα βυθίζεται, το επιχειρηματικό περιβάλλον επιδεινώνεται, επενδύσεις και ανάπτυξη δεν μπορούν να έρθουν και οι πολίτες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους», ανέφερε ακόμη η κ. Μπακογιάννη.

Σε ερώτηση για το αν προέχει να κλείσει η αξιολόγηση ή η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές, απάντησε: «Αυτά είναι ανύπαρκτα διλήμματα» επικαλούμενη τις κυβερνητικές καθυστερήσεις. Ενώ στην κυβερνητική μομφή ότι ο πρόεδρος της ΝΔ μετέβη στο Βερολίνο «φορώντας τη φανέλα του ΔΝΤ» απάντησε: «Είναι κωμικό το επιχείρημα και αναδεικνύει την απόλυτη ένδεια επιχειρημάτων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση