Χιλιάδες κυνηγοί αναμένεται να… ξεχυθούν σήμερα στους δρόμους του Ηρακλείου προκειμένου να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό.

Η μεγάλη διοργάνωση της αποκριάς, το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού – που πραγματοποιείται για 15η συνεχή χρονιά – θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί από το δημαρχείο (Λότζια).

kynhgi-thisayroy

Εκεί οι διοργανωτές που είναι η περσινή νικήτρια ομάδα «Eurogeka» θα δώσει το σύνθημα της έναρξης του Κυνηγιού που φέτος έχει τον τίτλο «Ο κύβος ερρίφθη».

Οι ομάδες θα έχουν ήδη στηθεί στα στρατηγεία τους με τους κυνηγού να τρέχουν σε όλη την πόλη για να βρουν τα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους επόμενους γρίφους.

Την ίδια ώρα, θα έχουν ενημέρωση από ραδιοφωνικούς σταθμούς που συνεργάζονται με τους οργανωτές. Η αναζήτηση θα διαρκέσει όλη μέρα και σε κάθε σημείο της πόλης.

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ αναμένεται να γίνει η τελετή λήξης του παιχνιδιού και βραβεύεται η νικήτρια ομάδα.

Με επιτυχία η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου.

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στο Καρναβάλι, που διοργανώθηκε για άλλη μια χρονιά φέτος στο κέντρο του Ηρακλείου, παίρνοντας μέρος στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται από το Δήμο Ηρακλείου.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, εκατοντάδες Ηρακλειώτες κατέβηκαν στο κέντρο, χόρεψαν, διασκέδασαν και ξέφυγαν για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Η παρέλαση των ομάδων ξεκίνησε από τη Χανιώπορτα, ενώ η διαδρομή που ακολούθησαν είναι: Χανιώπορτα – Λεωφόρο Καλοκαιρινού – Ίδης – Δικαιοσύνης – Πλατεία Ελευθερίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση