HomeΕΛΛΑΔΑΚαστοριά: Δύο γυναίκες έκαναν εισαγωγή μεταναστών και λαθραίου καπνού

Καστοριά: Δύο γυναίκες έκαναν εισαγωγή μεταναστών και λαθραίου καπνού

Παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Δίπορτο» το είχαν δυο γυναίκες που έβγαζαν μεροκάματο φέρνοντας στην Ελλάδα παράτυπους μετανάστες έναντι αμοιβής, αλλά και… λαθραίο καπνό από τον οποίο φιλοδοξούσαν να βγάλουν και άλλο παράνομο κέρδος! Η διπλή «επιχειρηματική» τους δραστηριότητα πήρε τέλος σε περιοχή της Καστοριάς.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο της 34χρονης Ελληνίδας στο οποίο επέβαιναν η 39χρονη Αλβανίδα συνεργός της και τρεις ομοεθνείς της μη νόμιμοι μετανάστες, ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και της Δίωξης Ναρκωτικών στον κάθετο άξονα Σιάτιστας- Κρυσταλλοπηγής της Εγνατίας οδού.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι τρεις αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα πληρώνοντας τις δυο γυναίκες, που είχαν στην κατοχή τους και συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό βάρους επτά κιλών και 104 γραμμαρίων ο οποίος κατασχέθηκε. Μαζί, κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο και εννέα κινητά με δέκα κάρτες SIM, αλλά και τα 980 ευρώ που είχαν πληρώσει οι αλλοδαποί. Οι δυο γυναίκες και οι μετανάστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση