HomeHL-SportsΤι πρόκειται να δούμε στην 21η αγωνιστική της Superleague.

Τι πρόκειται να δούμε στην 21η αγωνιστική της Superleague.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Του Ευθύμη Φασουλάκη

Το τριήμερο 18-20/2 , θα διεξαχθεί η 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Superleague . Μια αγωνιστική με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις , καθώς και η μάχη για την παραμονή και την είσοδο στα πλέι οφ είναι αμφίρροπη και επιπλέον περιέχει το σπουδαίο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ας δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις αυτής της ομολογουμένως , εξαιρετικά ενδιαφέρουσας αγωνιστικής.

Ατρόμητος – Ξάνθη : Το πρόγραμμα ανοίγει , το μεσημέρι του Σαββάτου , στο Περιστέρι , όπου ο φορμαρισμένος , με τον Σα Πίντο , στον πάγκο του , Ατρόμητος , υποδέχεται την εκπληκτική φέτος Ξάνθη.

Οι γηπεδούχοι που προέρχονται από σερί θετικών αποτελεσμάτων, αντιμετωπίζουν  τους Ακρίτες που θέλουν βαθμό ή βαθμούς, στην προσπάθειά τους , να διατηρηθούν εντός της πεντάδας.

Ο Ατρόμητος , με τη δύναμη της έδρας του , είναι το φαβορί για αυτήν την αναμέτρηση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Ξάνθη δεν έχει την ποιότητα , να διεκδικήσει κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

ΠΑΣ Γιάννινα- Κέρκυρα : Στους Ζωσιμάδες , ο ΠΑΣ , θα υποδεχθεί την Κέρκυρα , στην προσπάθειά που κάνει να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και όσο πιο κοντά γίνεται στην πεντάδα.

Οι Ηπειρώτες προέρχονται από ισοπαλία 3-3 στα Χανιά, σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι , κόντρα στον Πλατανιά , ενώ οι Φαίακες  από νίκη  κόντρα στον Λεβαδειακό , που τους απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη.

Όμως ο ΠΑΣ είναι , λόγω έδρας και ποιότητας , φαβορί για την νίκη σε αυτήν την αναμέτρηση και μένει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο.

Πρόβλεψη : 1

 

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός : Σπουδαία αναμέτρηση το βράδυ του Σαββάτου , στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης , ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟ , στην δεύτερη από τις 3 αναμετρήσεις μεταξύ τους αυτόν τον μήνα , καθώς προηγήθηκε αλλά και έπεται , αναμέτρηση για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Αστέρας δείχνει αστάθεια στην απόδοση του και έχει  μείνει στα χαμηλά της βαθμολογίας και ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟ θα του δώσει τόσο ψυχολογική όσο και βαθμολογική ώθηση.

Όμως ο ΠΑΟ , προέρχεται από 2 συνεχόμενες πολύ καλές εμφανίσεις και θέλει , να τριτώσει το καλό και να πάρει επιτέλους , μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη , που θα τον  βοηθήσει στην προσπάθειά του να αναρριχηθεί βαθμολογικά.

Πρόβλεψη : 2

 

Πανιώνιος – Ηρακλής :  Το μεσημέρι της Κυριακής , αναμετρώνται στην Νέα Σμύρνη , δύο πολύ ιστορικές ομάδες , με εντελώς αντίθετες πορείες στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Πανιώνιος που εντυπωσιάζει και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας , αντιμετωπίζει τον προτελευταίο και με πολλά προβλήματα Ηρακλή.

Στα χαρτιά λοιπόν , η αναμέτρηση , έχει ως ξεκάθαρο φαβορί , τους Νεοσμυρνιώτες που θέλουν την νίκη για να διατηρηθούν όσο το δυνατόν ψηλότερο στην βαθμολογία , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Γηραιός θα πέσει αμαχητί.

Πρόβλεψη : 1

 

ΠΑΟΚ – Βέροια :  Στην Τούμπα , ο πληγωμένος από την ήττα από την Σάλκε, ΠΑΟΚ , θα αντιμετωπίσει την τελευταία της βαθμολογίας Βέροια , με σκοπό να διασκεδάσει τις εντυπώσεις , αλλά και να συνεχίσει την ανοδική βαθμολογική του πορεία.

Η Βασίλισσα του Βορρά από την πλευρά της , ναι μεν καίγεται για βαθμούς , αλλά είναι από τα παιχνίδια που δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι .

Πρόβλεψη : 1

 

Παναιτωλικός-Πλατανιάς : Μια σχετικά αμφίρροπη αναμέτρηση θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Πλατανιά.

Οι Αγρινιώτες προέρχονται από βαριά ήττα στην Λεωφόρο από τον ΠΑΟ και θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το παιχνίδι ως εφαλτήριο για το ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας να αναρριχηθούν βαθμολογικά.

Ο Πλατανιάς , όμως, βρίσκεται σε εντυπωσιακή αγωνιστική κατάσταση , κάτι που αποδείχθηκε και στην τελευταία του αναμέτρηση με τον ΠΑΣ , όπου αν και βρέθηκε να χάνει από νωρίς με 0-2 , όχι απλά δεν έχασε , αλλά κόντεψε να πάρει και το παιχνίδι.

Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί το παιχνίδι αλλά με τον Πλατανιά να συγκεντρώνει κάποιες παραπάνω πιθανότητες.

Πρόβλεψη : Χ2

 

ΑΕΚ- Ολυμπιακός :  Το παιχνίδι της αγωνιστικής . Ένα σπουδαίο ντέρμπι που θα γίνει σε μια κατάμεστη έδρα , ελπίζουμε όλοι χωρίς έκτροπα , ανάμεσα σε 2 από τις καλύτερες ομάδες της χώρας .

Η ΑΕΚ , που μετά την πολύ καλή αρχή του Μανόλο Χιμένεθ , έχει 2 συνεχόμενες ισοπαλίες μια στο Κύπελλο και μια στο Πρωτάθλημα , αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό που προέρχεται από την υπερπροσπάθεια του αγώνα της Πέμπτης με την Οσμάνλισπορ.

Ο Δικέφαλος , θέλει τη νίκη πέραν από το γόητρο και για βαθμολογικούς λόγους , καθώς βρίσκεται εκτός πεντάδας και δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του , ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και θέλει την νίκη για να δείξει την ανωτερότητά του και να ευχαριστήσει τους οπαδούς του.

Τέτοιες αναμετρήσεις δεν έχουν φαβορί πριν την έναρξη τους και έτσι δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη.

Πρόβλεψη : 1Χ2

 

ΑΕΛ- Λεβαδειακός :  Την Δευτέρα , το πρόγραμμα της αγωνιστικής , κλείνει με μια αναμέτρηση ΄΄6 βαθμών΄΄ ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Λεβαδειακό στην Λάρισα.

Η ΑΕΛ , με νίκη , ξεφεύγει κάπως από την επικίνδυνη ζώνη , καθώς αντιμετωπίζει την ομάδα που βρίσκεται ακριβώς από κάτω της στην βαθμολογία .  Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του θέλει τους βαθμούς της νίκης για να μην μείνει και άλλο πίσω στην μάχη της παραμονής και να πιάσει, παράλληλα την ΑΕΛ στην βαθμολογία.

Πρόβλεψη : 1

 

Αυτό είναι συνοπτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής. Περιέχει σπουδαίες αναμετρήσεις , στις οποίες αναμένονται θέαμα και συγκινήσεις και ελπίζουμε να μην είναι πρώτο θέμα τα έκτροπα που μπορεί τυχόν να συμβούν αλλά το όμορφο θέαμα που παρουσιάστηκε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση