HomeHL-9Σε νεαρό άνδρα ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε στα Μάλια

Σε νεαρό άνδρα ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε στα Μάλια

Τι λέει ο διευθυντής του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικών Επιστημών και Τοξικολογίας Α. Τσατσάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε άνδρα νεαρής ηλικίας φαίνεται ότι ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε προχθές σε πηγάδι στην περιοχή των Μαλίων.

Αυτό τόνισε ο διευθυντής του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικών Επιστημών και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Α. Τσατσάκης μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live».

Την ίδια ώρα ο κ. Τσατσάκης  έκανε λόγο για σημαντικά ευρήματα που έχει η ιατροδικαστική ομάδα για το συγκεκριμένο θέμα.

Πέρα από τη φωτογραφική μηχανή μιας χρήσης και μια ζώνη, όπως έχει γράψει το cretapost, βρέθηκαν ένα φερμουάρ καθώς και ίνες από ύφασμα τα οποία έχουν σταλεί στο αρμόδιο τμήμα για εξετάσεις.

Συνεχίζουν οι έρευνες

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας προς πάσα κατεύθυνση η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Ήδη από άνδρες της αστυνομίας «ξεσκονίζουν» όλους τους φακέλους που αφορούν αγνοούμενους τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη.

Ένα από τα σοβαρά ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι ο ανθρώπινος σκελετός ν’ ανήκει στον 20χρονο Βρετανό τουρίστα, Στίβεν Κουκ, ο οποίος ήρθε για διακοπές στα Μάλια το φθινόπωρο του 2005 κι έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» η οικογένεια του Στίβεν Κουκ δέχτηκε τηλεφώνημα από τις ελληνικές αρχές ότι έχει βρεθεί ανθρώπινος σκελετός.

Υπενθυμίζεται ότι τον νεαρό άνδρα είδε τελευταία φορά ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ της περιοχής έξω από μία παμπ, όπου διασκέδαζε με τους φίλους του.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ζητούσε πληροφορίες για το πώς θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο του. Οι έρευνες των αρχών δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση