HomeΣΠΟΡΜπερδεύτηκαν στον Εργοτέλη για τα εισιτήρια των οπαδών του Ιωνικού…

Μπερδεύτηκαν στον Εργοτέλη για τα εισιτήρια των οπαδών του Ιωνικού…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Τους θέλουμε στο γήπεδο», δήλωσε ο Γιώργος Βρέντζος κι ενώ στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας είχε ειπωθεί το αντίθετο από εκπρόσωπο της διοίκησης  – Για ρεσιτάλ γραφικότητας κάνουν λόγο οι Νικαιώτες

Το κυριακάτικο  ντέρμπι κορυφής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Εργοτέλη και Ιωνικό αναμένεται να κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά την άνοδο στη Β’ Εθνική, την ίδια στιγμή που παραμένει σε εκκρεμότητα αν θα βρεθούν οι οπαδοί των Νικαιωτών στο Παγκρήτιο.

Την Πέμπτη  έγινε η σχετική σύσκεψη ασφαλείας στο Ηράκλειο και φαίνεται πως υπήρξε παρεξήγηση, καθώς ο εκπρόσωπος των Κρητικών ανέφερε ότι η διοίκηση του Εργοτέλη δεν επιθυμεί να δώσει εισιτήρια στους «κυανόλευκους», ωστόσο ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» Γιώργος Βρέντζος προχώρησε σε δήλωση αργότερα, τονίζοντας ότι οι οπαδοί των φιλοξενούμενων είναι ευπρόσδεκτοι.

Αναλυτικά, η μακροσκελής δήλωση Βρέντζου: «Πριν από λίγο έλαβα αντίγραφο του πρακτικού της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Εργοτέλης-Ιωνικός που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή. Προς μεγάλη μου έκπληξη, διάβασα ότι ο εκπρόσωπος μας δήλωσε ότι δεν επιθυμούμε να διαθέσουμε εισιτήρια στους φιλάθλους του Ιωνικού.

Δηλώνω υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι η συγκεκριμένη δήλωση είναι αντίθετη στην απόφαση της διοίκησης του Εργοτέλη, την οποία εγώ προσωπικά ανακοίνωσα χτες βράδυ στους δυο εκπροσώπους μας ώστε να τη μεταφέρουν στη σημερινή σύσκεψη. Η επίσημη θέση μας, η οποία προφανώς είτε παρανοήθηκε στη σύσκεψη είτε δεν καταγράφηκε σωστά στο πρακτικό είτε δεν μεταφέρθηκε σωστά από τους εκπροσώπους μας, είναι ξεκάθαρη:

Παρά το γεγονός ότι ήμασταν αρχικά αρνητικοί στο ενδεχόμενο να διαθέσουμε εισιτήρια στους φιλάθλους του Ιωνικού, για συγκεκριμένους λόγους ομαλής διεξαγωγής του αγώνα και δημοσίας τάξης στην πόλη του Ηρακλείου, καθώς και λόγω του άσχημου κλίματος που δημιούργησε συγκεκριμένη μερίδα “παραγόντων” και οπαδών της αντίπαλης ομάδας, μετά από επικοινωνία που είχα με τον Πρόεδρο του Ιωνικού, ΚΥΡΙΟ και ΦΙΛΟ Μάκη Αποστόλου, ο οποίος με καθησύχασε και διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, τελικά αποφασίσαμε να φιλοξενήσουμε τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας, ανοίγοντας μάλιστα ξεχωριστή θύρα αποκλειστικά για αυτούς, αρκεί φυσικά η αστυνομία να το επιτρέψει και να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ζητώ προσωπικά συγνώμη τόσο από τις Αρχές όσο και από την ομάδα του Ιωνικού για τυχόν λάθος χειρισμό των εκπροσώπων μας στη σημερινή σύσκεψη.

Ανεξάρτητα πάντως από τη στάση των εκπροσώπων μας, η οποία ως γνωστόν δεν δεσμεύει ούτε επηρεάζει την απόφαση των Αρχών, τονίζω ότι από την πρώτη στιγμή η κοινή και κατηγορηματική θέση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, της ΔΕΑΒ και της ΕΠΟ, όπως αυτή εκφράστηκε δια των εκπροσώπων της και καταγράφηκε επίσημα στη σύσκεψη, ήταν να μην επιτραπεί η διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους του Ιωνικού και να απαγορευτεί η μετακίνηση τους.

Μάλιστα, πριν από τη σημερινή σύσκεψη, είχε ήδη γίνει σχετικό αίτημα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού, το οποίο και θα λάβει την οριστική απόφαση. Τονίζω επίσης ότι έχει προβλεφθεί το άνοιγμα συγκεκριμένης θύρας για τους φιλάθλους του Ιωνικού (Θύρα 6), σε περίπτωση που τελικά επιτραπεί η μετακίνηση τους.

Αναμένοντας την απόφαση, δηλώνουμε ότι, αν τελικά επιτραπεί η μετακίνηση τους, θα φιλοξενήσουμε με σεβασμό τους φιλάθλους του Ιωνικού (και ελπίζουμε και εκείνοι να μας σεβαστούν το ίδιο).

Εγγυώμαι προσωπικά την άψογη φιλοξενία του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Ιωνικού, με ή χωρίς φιλάθλους, κατά τον ίδιο τρόπο που και εκείνος μας φιλοξένησε στον αγώνα του 1ου γύρου. Άλλωστε η φιλοξενία και το ήθος του Εργοτέλη και των φιλάθλων του είναι γνωστά, όπως και οι παραδοσιακά καλές σχέσεις μεταξύ των συλλόγων.

Αναμένουμε με αγωνία και λαχτάρα τον πολύ κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα της Κυριακής, ώστε να αποδείξουμε εντός γηπέδου ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Σε αντίθετη περίπτωση θα χειροκροτήσουμε την αντίπαλη ομάδα, όπως κάνουμε πάντα όταν χάνουμε δίκαια και καθαρά».

Γιώργος Βρέντζος

Πρόεδρος Γ.Σ. Εργοτέλης»

Από την πλευρά των ανθρώπων του Ιωνικού, πάντως, επικρατεί δυσαρέσκεια για τις αντικρουόμενες κινήσεις του Εργοτέλη στο θέμα των εισιτηρίων και με σχετική ανακοίνωση γίνεται λόγος για ρεσιτάλ γραφικότητας.

«Ευτυχώς για εμάς, δυστυχώς για κάποιους άλλους, τα γραπτά μένουν! Τα γραπτά μένουν και εκθέτουν αυτούς που επιδίδονται σε ρεσιτάλ γραφικότητας.

Δίνουμε ένα τέλος από την πλευρά μας στα πολλά λόγια και συγκεντρωνόμαστε αποκλειστικά και μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί ελπίζουμε -εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και μόνο- να κερδίσει ο καλύτερος, δηλαδή ο Ιωνικός», αναφέρουν οι Νικαιώτες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση