Μπορεί να είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα η σημερινή συνάντηση του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλου με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Στέλιο Βοργιά, ωστόσο κατέληξε σε δέσμευση του υπουργού για την πραγματοποίηση ευρείας σύσκεψης το πρωί του Σαββάτου με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων του νομού Ηρακλείου, στο επίκεντρο της οποίας θα τεθούν όλα εκείνα τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Η συνάντηση αυτή, η οποία χαρακτηρίζεται από τη διοίκηση του ΕΚΗ ως «συνάντηση στρογγυλής τραπέζης» θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί στην έδρα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Στη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του ΕΚΗ επισημαίνονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Μετά  από   συνάντηση  που πραγματοποιήθηκε σήμερα, μεταξύ του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου  συν. Στέλιου Βοργιά και του Υφυπουργού Εργασίας αρμόδιου για θέματα κοινωνικής ασφάλισης κ. Τάσου Πετρόπουλου, τέθηκε από τον Πρόεδρο του ΕΚΗ η ανάγκη για  συνάντηση με εκπροσώπηση όλων των φορέων του Ν. Ηρακλείου και υπό μορφή « Στρογγυλής Τραπέζης» .

Σκοπός της συνάντησης να τεθούν υπό συζήτηση τα μείζονος σημασίας ζητήματα που απασχολούν την Κοινωνία του Ηρακλείου και είναι στην αρμοδιότητα του Υφυπουργού.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί στο Ε.Κ.Η.».

Διαφήμιση
Διαφήμιση