HomeHL-WorldΝέα επίθεση Τραμπ στα ΜΜΕ: Είστε ανέντιμοι

Νέα επίθεση Τραμπ στα ΜΜΕ: Είστε ανέντιμοι

Ψευδείς οι πληροφορίες για επαφές με τη Μόσχα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με δριμύτητα καταφέρθηκε την Πέμπτη εναντίον της «ανεντιμότητας» του Τύπου,ο Ντόναλντ Τραμπ, ενώπιον των δημοσιογράφων που είχαν προσέλθει για να καλύψουν την πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μόνος στον Λευκό Οίκο.

Τονίζοντας ότι μιλάει «απευθείας» στους Αμερικάνους, επιβεβαίωσε ότι «πολλοί δημοσιογράφοι της χώρας (του) δεν σας λένε την αλήθεια».

«Ο Τύπος έχει γίνει τόσο ανέντιμος που εάν δεν μιλήσουμε για αυτό, δεν θα προσφέρουμε καλές υπηρεσίες στον αμερικανικό λαό.»

«Το επίπεδο της ατιμίας(των ΜΜΕ)είναι εκτός ελέγχου» τόνισε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος.

Την ίδια ώρα, διέψευσε επίσημα τις πληροφορίες σχετικά με τις συνεχείς επαφές τον περασμένο χρόνο μεταξύ της ομάδας εκστρατείας του και των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, όπως επίσης τις συζητήσεις μεταξύ του πρώην συμβούλου εθνικής ασφαλείας του κι ενός Ρώσου διπλωμάτη.

«Πρόκειται για ψευδείς πληροφορίες» κατήγγειλε ο Τραμπ.

«Μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε για τη Ρωσία, είναι ψευδείς οι πληροφορίες, κατασκευασμένες προκειμένου να ανταμειφθούν οι Δημοκρατικοί για την ήττα που υπέστησαν και ο Τύπος που παίζει το παιχνίδι» συμπλήρωσε, υπερασπιζόμενος τους πρώην του συμβούλους.

Επιπλέον ο Αμερικανός πρόεδρος ζήτησε από το υπουργείο Δικαιοσύνης να εξετάσει το ζήτημα των «εγκληματικών διαρροών», που οδήγησαν στην παραίτηση του συμβούλου του για θέματα εθνικής ασφαλείας, Μάικλ Φλιν.

Αυτές οι διαρροές «αποτελούν έργο προσώπων εντός των υπηρεσιών και πιστεύω ότι θα δείτε πως αυτό θα σταματήσει καθώς τώρα οι δικοί μας άνθρωποι έχουν αναλάβει καθήκοντα» υπογράμμισε ο Τραμπ.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση