HomeHL-SportsΡίχνονται στη μάχη των 32 του Europa League Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ρίχνονται στη μάχη των 32 του Europa League Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη μάχη του Europa League ρίχνονται εκ νέου σήμερα οι δύο ομάδες που εκπροσωπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο στη φάση των 32 της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Στις 20.00 (COSMOTE SPORT 2) ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο «Καραϊσκάκη» την τουρκική Οσμανλίσπορ και σίγουρα θέλει να αποκτήσει ένα σκορ πρόκρισης εν όψει του επαναληπτικού στην Τουρκία.

 Η αντίπαλος των Πειραιωτών, πάντως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί, καθώς, αν και μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη διοργάνωση, προκρίθηκε σε βάρος γνωστών ευρωπαϊκών ομάδων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπέντο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-4-1-1 που θα μετατρέπεται σε 4-3-3. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Λεάλι μετά τον τραυματισμό του Καπίνο, ενώ μπροστά από τον Ιταλό θα είναι – από δεξιά προς αριστερά- οι Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα και Σισοκό.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Ρέτσος, Σεμπά, Ανδρούτσος και πιο μπροστά θα παίξει ο Μάρτινς. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Καρντόσο.

Στις 22.05 (COSMOTE SPORT 3) είναι η σειρά του ΠΑΟΚ να ριχτεί στη μάχη, με το έργο του δικεφάλου του Βορρά να είναι σαφώς πιο δύσκολο, συγκριτικά με αυτό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Κι αυτό γιατί η ομάδα του Ίβιτς θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τη Σάλκε, κόντρα στην οποία οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» θα προσπαθήσουν να μείνουν ζωντανοί στο «κόλπο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Βλάνταν Ίβιτς καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τους Κάτσε και Πρίγιοβιτς, που δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα της UEFA, αλλά και τον τραυματία Κάνιας.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Τσίμιροτ, με τους Σάχοφ και Χαρίση στα πλάγια.

Ενρίκε και Κάμπος θα παίξουν στα άκρα της επίθεσης, με τον Αθανασιάδη να είναι στην κορυφή. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ουάρντα και Κουλούρης.

Τέλος, ο ΑΠΟΕΛ στις 22.05 (OTE SPORT 4) θα παίξει με την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε στην Ισπανία, ενώ στο πρόγραμμα των αγώνων υπάρχουν αρκετά δυνατά ζευγάρια, από τα οποία ξεχωρίζουν τα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεντ Ετιέν, Βιγιαρεάλ – Ρόμα και Γκλάντμπαχ – Φιορεντίνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση