HomeΚΡΗΤΗΣτην Κρήτη ο πρόξενος του Καναδά

Στην Κρήτη ο πρόξενος του Καναδά

Συνάντηση με την δημοτική αρχή Χερσονήσου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Δήμο Χερσονήσου  επισκέφθηκε  σήμερα  ο  Πρόξενος του Καναδά κ. Στίβεν Ελ Αζάμπ  μαζί με την Υπεύθυνη του Προξενείου κα Αρετή Βελισσαρίου και την Υπεύθυνη Τμήματος Διαβατηρίων & Υπηκόοτητας  κα Έλενα Νταντάμη.

Τον κύριο Πρόξενο στην εθιμοτυπική του αυτή επίσκεψη υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Μαστοράκης  μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Χρηστάκη και τους κ.κ. Αντιδημάρχους  Σπυρίδων Κατσαμποξάκη, Εμμανουήλ  Πλευράκη, Γεώργιο  Μεραμβελιωτάκη και Ευθύμιο Μουντράκη.

16-216790656_1834432070157629_721919747_n

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα, με τον Πρόξενο κύριο Στίβεν Ελ Αζάμπ να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα  τουριστικής  ανάπτυξης  του τόπου μας και να εμφανίζεται θετικός στις δυνατότητες συνεργασίας για την περαιτέρω προώθησή τους. Συζητήθηκαν επίσης και άλλα θέματα όπως  αυτό της  Πολιτικής Προστασίας και των τουριστικών υποδομών του  Δήμου, καθώς και του αεροδρομίου.

Ο κ. Πρόξενος αφού ευχαρίστησε τον  κύριο Δήμαρχο για την θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία, σημείωσε ότι ο Δήμος Χερσονήσου  διαθέτει   μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης χάρη στην απαράμιλλη φυσική ομορφιά του και τις πολύ καλές υποδομές που διαθέτει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση