HomeHL-LifestyleΑθηναΐς Νέγκα για Λιάγκα: «Είναι δυνατόν να ξεστομίζονται τέτοια πράγματα;»

Αθηναΐς Νέγκα για Λιάγκα: «Είναι δυνατόν να ξεστομίζονται τέτοια πράγματα;»

«Ειπώθηκε κάτι πρωτοφανώς ανατριχιαστικό»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα κατέθεσε η Αθηναΐς Νέγκα για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης, με αφορμή όσα ανέφερε ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον ΛΑΜΨΗ 92.3 σχετικά με τη δημοσιογράφο και τη παρουσία της στη τηλεοπτική εκπομπή Rodeo στον ΣΚΑΪ.

Η ραδιοφωνική παραγωγός την Τετάρτη έκανε τα πρώτα της σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter μετά τα γεγονότα, γράφοντας:

«Ειπώθηκε κάτι πρωτοφανώς ανατριχιαστικό. Όλοι έχουμε οικογένεια. Είναι δυνατόν να ξεστομίζονται τέτοια πράγματα στον αέρα κ να μένουν; Ποτέ δεν έχω διανοηθεί στην καριέρα μου να αποκαλέσω κάποιον βαρύτατα ανώμαλο -υπάρχουν όρια. Τι τον έπιασε»;

Σημειώνεται πως ο κ. Λιάγκας ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Αυτός ο Περρής, ο οποίος έχει βρίσει το σύμπαν, δεν ντρέπεται για την εκπομπή που έκανε; Με όλη την αγάπη το λέω. Αυτή η εκπομπή η αθλία… Άντε κι ο Περρής έχει ένα χιούμορ. Τα βιντεάκια πιο παλιακά πεθαίνεις. Ο ίδιος έχει ένα χιούμορ… η άλλη η Νέγκα η νεκροφιλό… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή από φέρετρο να τελειώνει η φασαρία; Και η Άννα Μαρία Βέλλη δεν καταλαβαίνω γιατί να περπατάει στο τραπέζι, είναι λίγο αγενές αυτό. Τέλος πάντων δεν πήγαν και καλά στα νούμερα, δεν τους βλέπω να μακροημερεύουν».

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση