HomeHL-9Τριήμερο υπουργικών παρουσιών στην Κρήτη

Τριήμερο υπουργικών παρουσιών στην Κρήτη

Τάσος Πετρόπουλος, Ανδρέας Ξανθός και Κώστας Φωτάκης ομιλητές σε εκδηλώσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κεντρικοί ομιλητές σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο αντίστοιχα θα είναι τρεις υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Την αρχή θα κάνει ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος την ερχόμενη Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, ο οποίος θα είναι και ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Ηρακλείου.

Το θέμα της εκδήλωσης θα είναι φλέγον αφού στο επίκεντρο της ανοιχτής συζήτησης που θα ακολουθήσει της ομιλίας Πετρόπουλου θα είναι το νέο ασφαλιστικό σύστημα. Η εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Την επόμενη ημέρα, δηλαδή το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου θα βρίσκονται στο Ρέθυμνο ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Κώστα Φωτάκης, οι οποίοι στις 11 το πρωί θα επισκεφθούν το Κέντρο Ερευνών Φυσικής Πλάσματος και Laser του ΤΕΙ Κρήτης στα Τρία Μοναστήρια.

Οι δύο υπουργοί θα είναι ομιλητές στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στις 12:30 μετά το μεσημέρι στο κτήμα «Πάνακρον» στη Σχολή Ασωμάτων του δήμου Αμαρίου. Η εκδήλωση διοργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και στο επίκεντρο των ομιλιών θα βρεθούν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση