HomeΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Πύλη εικονικής πραγματικότητας» η νέα έκδοση του Chrome

«Πύλη εικονικής πραγματικότητας» η νέα έκδοση του Chrome

Στην αναβάθμιση θα περιλαμβάνεται η λειτουργία Google Cloud Search

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πύλη εικονικής πραγματικότητας πρόκειται να «μεταμορφωθεί» αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα πλοήγησης στο Διαδίκτυο της Google, Chrome, αφού η εταιρεία εισαγάγει νέες αναβαθμίσεις.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα τεχνολογίας The Inquirer επικαλούμενη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, υπάρχουν πληθώρα VR ιστοσελίδων τις οποίες μπορούν οι χρήστες να επισκεφτούν χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο και το σετ εικονικής πραγματικότητας Daydream.

Επιπλέον στην αναβάθμιση θα περιλαμβάνεται η λειτουργία Google Cloud Search η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν αναζητήσεις για έγγραφα, ακόμα και στο Διαδίκτυο. Η λειτουργία χρησιμοποιεί τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης για την βελτίωση των αποτελεσμάτων που εμφανίζονται.

Επίσης η εταιρεία αναβάθμισε και το Google Doodle, ώστε η λειτουργία να «θυμάται» τα γενέθλια των χρηστών. Την ημέρα των γενεθλίων θα εμφανίζεται μια τούρτα με κεράκια αντί για το λογότυπο, τα οποία ο χρήστης θα μπορεί να «σβήσει» εάν φυσήξει σε μικρόφωνο που θα είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση