HomeHL-GreeceΤζανακόπουλος: Η συμφωνία δεν θα περιλαμβάνει ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα

Τζανακόπουλος: Η συμφωνία δεν θα περιλαμβάνει ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα

Απέφυγε να πει αν θα μειωθεί το αφορολόγητο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κατηγορηματικός ότι η «συμφωνία δεν θα περιλαμβάνει ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα» εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατα την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αποφεύγοντας ωστόσο να πει αν η κυβέρνηση θα ρίξει το αφορολόγητο.

Ο κ. Τζανακόπουλος είπε πως «εφόσον επιβεβαιωθούν οι προσδοκίες την 20η Φεβρουαρίου να έχουμε θετική εξέλιξη» και τόνισε πως εμπόδιο είναι ο οικονομικός ανορθολογισμός από όπου και αν προέρχεται.

«Στη διαπραγμάτευση άλλες φορές κερδίζεις και άλλες φορές χάνεις» είπε στη συνέχεια και διευκρίνισε ότι τα νέα στοιχεία αναδιαμορφώνον την πραγματικότητα.

Εξαπολύοντας τέλος δριμεία επίθεση στη ΝΔ τόνισε πως αρνητικός παράγοντας στη διαπραγμάτευση «είναι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατιάς. Την πιο κρίσιμη ώρα της διαπραγμάτευσης ειναι στο Βερολίνο και επιλέγει να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση τη στιγμή που το σύνολο της Ευρώπης αναγνωρίζει τη θετική πορεία της οικονομίας. Σχεδόν ζήτησε απο το Βερολίνο να μην κλεισει η αξιολόγηση. Οι κυβερνήσεις στη ελλάδα εκλέγονται απο τον ελληνικό λαό δεν διορίζονται».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση