HomeHL-9Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για σήμερα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Νομός Ηρακλείου

8:00 – 9:00 Στα Λινοπεράματα, στις περιοχές των επιχειρήσεων ΤΙΤΑΝ, ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, Ολυμπία Παλλάς, Κοσμογκάζ και καύσιμα Μαμιδάκη.Επίσης στις περιοχές της Ι.Μ.Παντάνασσας, του αρδευτικού Σμαραγδή (λίγο μετά την Παντάνασσα δεξιά), του οικισμού Παλαιόκαστρο, των διαμερισμάτων ΟΝΑΡ και στην περιοχή της εθνικής οδού Ηρακλείου – Φόδελε από την γέφυρα της Παντάνασσας μέχρι πριν τη διακλάδωση προς Λυγαριά καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

8:00 – 10:00 Στη Χερσόνησο στις περιοχές της σύραγγας της Εθνικής Οδού, των κεραίων κινητής τηλεφωνίας COSMOTE και WIND πάνω από τη Χερσόνησο, του χώρου υγειονομικής ταφής αποριμμάτων Χερσονήσου, των εγκαταστάσεων των Κρητικών Γκολφ Α.Ε., των κατασκηνώσεων Κυριακάκη – Παπαδάκη.Επίσης στους οικισμούς Αγριανά, Χατζανά και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

8:00 – 15:00 Στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στην περιοχή της πρώτης διακλάδωσης προς Ροδιά, του συγκροτήματος Κοκολογιάνη.στις περιοχές της διακλάδωσης προς Λυγαριά,των διαμερισμάτων Άγγελος στη Λυγαριά, στο Μαδέ και στους οικισμούς ΑΤΕ και ΘΗΣΕΑΣ στο Μαδέ και στην Αγ.Πελαγία στις περιοχές του s.m.Βασίλη, της παραλίας Μονοναύτη και των ξενοδοχείων Πανόραμα, Alexander, Kapsis, Perla, Άμπελος, Peninsula, Blue Bay, και ξενοδοχείο Sea Sideκαι σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

14:00 – 15:00 Στα Λινοπεράματα, στις περιοχές των επιχειρήσεων ΤΙΤΑΝ, ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, Ολυμπία Παλλάς, Κοσμογκάζ και καύσιμα Μαμιδάκη.Επίσης στις περιοχές της Ι.Μ.Παντάνασσας, του αρδευτικού Σμαραγδή (λίγο μετά την Παντάνασσα δεξιά), του οικισμού Παλαιόκαστρο, των διαμερισμάτων ΟΝΑΡ και στην περιοχή της εθνικής οδού Ηρακλείου – Φόδελε από την γέφυρα της Παντάνασσας μέχρι πριν τη διακλάδωση προς Λυγαριά καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση