HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος«Είμαστε ΟΦΗ. Δεν τα παρατάμε!»

Νίκος Παπαδόπουλος«Είμαστε ΟΦΗ. Δεν τα παρατάμε!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Δεν τα παρατάμε. Είμαστε ΟΦΗ. Θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος για το στόχο». Με τα λόγια αυτά ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, επιχείρησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του, μετά την άδικη ήττα στην Σπάρτη (1-0), που άφησε τον ΟΦΗ πίσω στην διεκδίκηση της ανόδου.

«Δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Πρέπει να συνεχίσουμε. Στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα και για αυτό πρέπει να παίξουμε απο εδώ και στο εξής», ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ στην συζήτηση, που είχε μαζί τους, πριν την προπόνηση της Δευτέρας , επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά ότι έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και ο ΟΦΗ θα πρέπει παιχνίδι, με παιχνίδι να προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ανεβάζει στροφές ο Βουό

Στα θετικά την προπόνησης της Δευτέρας  ήταν το ότι ο Πάτρικ Βουό, ακολούθησε μέρος του προγράμματος, δίχως να νοιώσει ενοχλήσεις και αυτό αποτελεί θετική ένδειξη για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Αναγέννηση Καρδίτσας 3μμ στο Γεντί Κουλέ.

Με εξαίρεση τον τραυματία Γιάννη Κοιλιάρα, όλοι οι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Με προπόνηση που θα γίνει την Τρίτη το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα σνεχίσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση