HomeHL-9Παγκρήτιο συλλαλητήριο των αγροτών στην… Αθήνα στις 8 Μαρτίου

Παγκρήτιο συλλαλητήριο των αγροτών στην… Αθήνα στις 8 Μαρτίου

Τι αναφέρουν στο cretapost οι Γ. Τζωρτζάκης και Γ. Ντισπυράκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ορίστηκε η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το παγκρήτιο συλλαλητήριο των αγροτών στην σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γ. Τζωρτζάκης, το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου αλλά δεν θα γίνει στην πλατεία Ελευθερίας αλλά στην… Αθήνα!

Ετοιμάζονται για την μεγάλη «Κρητική» απόβαση

Η μεγάλη Κρητική απόβαση αναμένεται να γίνει το βράδυ της 7ης Μαρτίου από τους αγρότες του νησιού.

oasnh-syskepsh-1

Μάλιστα, γίνονται προσπάθειες να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στην Αθήνα και αγρότες από άλλα μέρη της Ελλάδος.

«Θα απευθύνουμε κάλεσμα και στους υπόλοιπους αγρότες της Ελλάδος να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνουμε στην Αθήνα. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε δυναμική παρουσία ώστε να δώσουμε το ηχηρό μας μήνυμα στην κυβέρνηση», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο επικεφαλής του συντονιστικής επιτροπής της Κρήτης, Γ. Ντισπυράκης ο οποίος παράλληλα άφησε ανοιχτή την ημερομηνία της… επιστροφής.

oasnh-syskepsh-2

«8 Μαρτίου θα είμαστε όλοι στην Αθήνα ωστόσο δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει αν το συλλαλητήριο θα έχει διάρκεια μίας ή περισσότερων ημερών», επεσήμανε σχετικά ο κ. Ντισπυράκης.

Συναντήσεις με φορείς της Κρήτης

Μία σειρά συναντήσεων με φορείς της Κρήτης αναμένεται να έχουν τις επόμενες ημέρες τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής.

«Έχουμε σκοπό να συναντηθούμε με τους δήμους της Κρήτης προκειμένου να ζητήσουμε την στήριξή τους στον αγώνα μας. Μάλιστα θα επιδώσουμε ψήφισμα σε όλους τους δημάρχους ζητώντας οι δήμοι να παραμείνουν κλειστοί στις 8 Μαρτίου.

oasnh-syskepsh-3

Παράλληλα έχουμε συνάντηση και με την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου κατά την οποία θα ζητήσουμε εκείνη την ημέρα να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα», επεσήμανε σχετικά ο κ. Ντισπυράκης.

oasnh-syskepsh-4

Διαφήμιση
Διαφήμιση