HomeHL-SportsΠληρώνει τις αδυναμίες του

Πληρώνει τις αδυναμίες του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από πολύ νωρίς χάθηκε το τρένο της ανόδου για τον ΟΦΗ

Τίτλοι τέλους μπήκαν στα όνειρα του ΟΦΗ για άνοδο μετά την ήττα και από τη Σπάρτη εκτός έδρας, η οποία ήταν η τέταρτη φέτος στο πρωτάθλημα. Καμία άλλη ομάδα έως την 7η θέση δεν έχει περισσότερες με τον Αγροτικό Αστέρα να μετρά επίσης τόσες.

Οι Κρητικοί είναι μακριά από την κορυφή και δεν θα προλάβουν το τρένο, όπως φαίνεται. Έμειναν, λοιπόν, εκτός στόχων από τη μέση της σεζόν επί της ουσίας και η κοινή παραδοχή είναι πως πληρώνουν τα λάθη του καλοκαιριού.

Επένδυσαν σε κάποιους παίκτες που δεν τους βγήκαν και όσο και αν προσπάθησαν να αλλάξουν την κατάσταση τον Ιανουάριο αλλά και με την έλευση του Νίκου Παπαδόπουλου, αυτό δεν συνέβη.

Με μόλις δύο εκτός έδρας νίκες πρωταθλητισμό δεν κάνει κανείς. Οι «ασπρόμαυροι» εκτός έδρας παρουσιάζονται αγνώριστοι και είναι χαρακτηριστικό ότι ομάδες όπως τα Χανιά ή ο Αχαρναϊκός έχουν περισσότερα

Οι δύο προαναφερθείσες, μάλιστα, έχουν πετύχει και περισσότερα γκολ με τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει πολύ μεγάλο πρόβλημα σε αυτό τον τομέα. Εκτός έδρας έχει μόλις επτά τέρματα σε οκτώ παιχνίδια!

Όλα αυτά αποτυπώνουν σε σημαντικό βαθμό το πρόβλημα τη στιγμή που οι «μελανόλευκοι» δεν έχουν ούτε εντός έδρας το απόλυτο, το οποίο κάπως θα άλλαζε τα δεδομένα. Έτσι είναι λογικό να μένουν εκτός στόχων τόσο γρήγορα και να καλούνται στο εξής να κάνουν απλώς το καλύτερο δυνατό για να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση