HomeΣΠΟΡΤριγλία Ραφήνας Εργοτέλης 2-2

Τριγλία Ραφήνας Εργοτέλης 2-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Bήμα πίσω στη μάχη για την άνοδο στη Β’ Εθνική έκανε την Κυριακή ο Εργοτέλης, καθώς έμεινε στο εκτός έδρας 2-2 με την Τριγλία για τη 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Έτσι, η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έφτασε τους 33 βαθμούς και είδε τον πρωτοπόρο Ιωνικό να ξεφεύγει στο +3, με τους γηπεδούχους από την πλευρά τους να βρίσκονται στην 11η θέση με 17 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο στη Ραφήνα κινήθηκε στη μετριότητα, με τους Ηρακλειώτες να έχουν τη μοναδική καλή στιγμή στο 2ο λεπτό καθώς ο Μπάτζιος έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νιάρου, για να διώξει ενυπωσιακά σε νέο κόρνερ ο Δήμιζας.

Στην επανάληψη η Τριγλία άνοιξε το σκορ στο 48′ με αυτογκόλ του Καρρά, ο οποίος δεν συνεννοήθηκε σωστά με τον Βασιλειάδη και άθελά του βρήκε δίχτυα με κεφαλιά.

Η απάντηση των «κιτρινόμαυρων» ήρθε στο 59′, όταν ο Κατσικοκέρης αξιοποίησε με κεφαλιά την εκτέλεση φάουλ του Νιάρου, ενώ ήταν ο ίδιος που με πλασέ στο 69ο λεπτό εκμεταλλεύθηκε λάθος του Μπιταξή και με πλασέ έδωσε προβάδισμα στον Εργοτέλη.

Εντέλει, η ψυχρολουσία για τους Κρητικούς ήρθε στο 88′, όταν ο Τσάγκαρης έβγαλε τη σέντρα και ο Ποτουρίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Δήμιζας, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μπιταξής, Μαντζώρος (67′ λ.τρ. Μακρής), Παπασάββας, Κότσι, Καρβουνίδης (77′ Τσεβάς), Ποτουρίδης, Καλογιάννης, Νικολόπουλος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Καρράς, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Ρουσάκης (56′ Bελλίνης), Κοτσιούλας, Σερτζίνιο (86′ Βογιατζής), Κατσικοκέρης, Μισέλ, Καϊμακαμούδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση