HomeHL-LifestyleΞεκινάει το Survivor -Οι πρώτες εικόνες από τον Αγιο Δομινικο

Ξεκινάει το Survivor -Οι πρώτες εικόνες από τον Αγιο Δομινικο

Στη συχνότητα του ΣΚΑΪ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το «Survivor» Ελλάδος, από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο έρχεται μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ.

Το συναρπαστικό παιχνίδι που έχει κερδίσει το κοινό σε πάνω από 70 χώρες στον κόσμο και έχοντας στο ενεργητικό του επτά βραβεία ΕMMY έρχεται να κατακτήσει και το ελληνικό κοινό.

Οι 24 παίκτες έφτασαν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο όπου θα παραμείνουν για εβδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Ο ενθουσιασμός των παικτών ήταν μεγάλος από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο νησί. Αν και γνωρίζουν πολύ καλά πως οι δοκιμασίες που θα περάσουν δεν είναι απλές, πως τα εμπόδια με τα οποία θα έρθουν αντιμέτωποι θα δυσχεραίνουν κάποιες φορές την παραμονή τους στο νησί, παρόλα αυτά όλοι τους είναι έτοιμοι να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν έπαθλα για την καλύτερη διαβίωση τους αλλά και για την ασυλία.

Η μεγάλη περιπέτεια ξεκινά τη Δευτέρα στις 9 το βράδυ, λίγο πριν όμως την έναρξη, στις 18.50 οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους 24 παίκτες, που πήραν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές το εισιτήριο για να μπουν στο παιχνίδι, μέσα από την εκπομπή «Survivor: οι πρωταγωνιστές».

Ο παρουσιαστής του “Survivor” ο πολυταξιδεμένος Σάκης Τανιμανίδης παίρνει τη θέση του. Υποδέχεται τους 24 συμπαίκτες σε μια παραλία στον Άγιο Δομίνικο, και το ταξίδι της περιπέτειας ξεκινά.

survivor2

Οι δύο ομάδες μας συστήνονται και η μάχη της επιβίωσης ξεκινά.

Οι 11  «επώνυμοι» στην μία ομάδα: Ευριδίκη Βαλαβάνη, Bo, Μαριάννα Καλέργη, Κώστας Κοκκινάκης, Λάουρα Νάργες, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Χανταμπάκης, Λάμπρος Χούτος, Γιώργος Χρανιώτης, έχουν να αντιμετωπίσουν 13 …κοινούς θνητούς:

survivor4

Γιώργος  Αγγελόπουλος, Ειρήνη Αϊνατσιόγλου, Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Πάνος Αργιαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ελένη Δάρρα, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Σάρα Εσκενάζη, Μάριος Ιωαννίδης, Ειρήνη Κολιδά, Δημήτρης Πάσχουλας, Φαίδων-Ορέστης Τσαγκ.

Όλοι  δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βγουν νικητές. Στο τέλος όμως, ένας  θα λάβει το μεγάλο έπαθλο  των 100.000 ευρώ.

survivor3

Η πρεμιέρα του μεγάλου παιχνιδιού του “Survivor” Ελλάδας έρχεται τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ και οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν πως εξελίσσεται η καθημερινότητα των παικτών μέσα από τέσσερις προβολές την εβδομάδα. Το παιχνίδι της επιβίωσης ξεκινά και το «Survivor» δίνει ραντεβού  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, γι΄αυτήν την εβδομάδα  τη Δευτέρα-Τρίτη  Τετάρτη και Παρασκευή στις 21.00.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση