HomeΣΠΟΡΑγροτικός Αστέρας Κισσαμικός 4-0

Αγροτικός Αστέρας Κισσαμικός 4-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καταιγιστικοί οι «σταχυοφόροι» κόντρα στον Κισσαμικό και ευρεία νίκη με 4-0

Είναι πανίσχυρος στην έδρα του και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία… Ο λόγος γίνεται βέβαια για τον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος σάρωσε τον Κισσαμικό με 4-0 στο σαββατιάτικο  ματς του Ευόσμου για τη 15η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Οι «σταχυοφόροι», λοιπόν, μετρούν πια 7 νίκες σε ισάριθμες φετινές αναμετρήσεις στο «σπίτι» τους και με 28 βαθμούς παραμένουν στην 4η θέση, έχουν παιχνίδι λιγότερο και… παραμονεύουν στη γωνία σχετικά με την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Γκότοβος στο 12′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Νίκου Νεντίδη, που φρόντισε να «καθαρίσει» το τρίποντο από το πρώτο 45λεπτο, καθώς ο Γκέσιος στο 18′ με πλασέ από τη μικρή περιοχή και εκμεταλλευόμενος στο 34′ σοβαρότατο λάθος του γκολκίπερ των Κρητικών Λαζαρίδη διαμόρφωσε το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Έτσι, το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία για τους «πράσινους», που έφτασαν και σε τέταρτο τέρμα με τον Φιλίπε στο 71′, ο οποίος βρήκε κενό στην άμυνα των φιλοξενούμενων και με σουτ έγραψε το τελικό 4-0.

Και όλα αυτά ενώ από το 58′ οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ουνγιαλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου από την πλευρά της να απογοητεύει.

Με 16 βαθμούς σε 14 αγώνες ο Κισσαμικός μοιράζεται τη 10η θέση με τον Παναιγιάλειο και αναμφίβολα θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θεοδωρόπουλος του Συνδέσμου Φλώρινας με βοηθούς τον Δημόπουλο του Συνδέσμου Φλώρινας και τον Ζέρβα του Συνδέσμου Πιερίας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Ουνγιαλίδης, Γκότοβος, Αργυρίου, Κουκόλης, Τάι (66′ Βουτσιάς), Χατζής (46′ Τριανταφυλλάκος), Τεγούσης, Δεινόπαπας, Μέρντοβιτς, Γκέσιος (60′ Φιλίπε).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Μίλιτς (46 Γκούμας), Ενγκουέμ (46′ Μάντζης), Γιαλούσης (67′ Ποκόνγκ), Κίκε, Παντελάκης, Μαρτίνεθ, Στογιάνoφ, Τσερκέζος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση