HomeHL-SportsΑστέρας Τρίπολης Ατρόμητος 0-1

Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καθ’όλα επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Σα Πίντο και στο πρωτάθλημα (προηγήθηκε το 0-0 με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο), καθώς ο Ατρόμητος πέτυχε σημαντική νίκη μέσα στην Τρίπολη με 1-0 σκορ επί του Αστέρα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

To γκολ που έκρινε το ματς το πέτυχε ο Ντάουντα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Ατρόμητος ξεκίνησε με αμυντικό προσανατολισμό στο παιχνίδι του προκειμένου να αποφύγει κάποιο γρήγορο γκολ, αλλά ήταν η ομάδα που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα, καθώς στο 11΄ ο Τόνσο βρήκε τον Ντάουντα, αλλά εκείνος σούταρε πάνω στον Ντοναρούμα.

Στο 32΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα κλασική ευκαιρία. Ύστερα από εκτέλεση πλάγιου (!) από τον Παντελιάδη ο Ζησόπουλος πήρε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Ντοναρούμα σε εξαιρετική επέμβαση, για να τελειώσει η φάση με κάκιστο σουτ του Πλατέλλα.

 Ο Αστέρας απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 40΄, όταν σε μακρινή μπαλιά ο Φυτανίδης έχασε τη φάση και ο Μανιάς την ευκαιρία για να σκοράρει αφού το πλασέ του πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με γκολ και το πέτυχε ο Ατρόμητος. Ελάχιστα δευτερόλεπτά πριν ο Βάτσιος σφυρίξει για τελευταία φορά στο πρώτο μισό ο Λημνιός έκανε την προσπάθεια από αριστερά, ο Ντάουντα ευνοήθηκε από τις κόντρες και με συρτό σουτ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ιταλού τερματοφύλακα.

Αντίθετα με το πρώτο, το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει τίποτα συναρπαστικό. Η ομάδα των δυτικών προαστίων κράτησε με άνεση το υπέρ της σκορ καθώς δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα κι έφτασε στην τέταρτη εφετινή εκτός έδρας νίκη. Στο 76ο λεπτό ο Γιάννης Μανιάτης έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Ατρόμητου, αντικαθιστώντας τον Τόνσο.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Στανισάβλιεβιτς, Μάσα, Μπέρτος – Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ντάουντα, Γκορμπούνοφ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Δημούτσος (75΄ Ιωαννίδης), Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (64΄ Καλτσάς), Τσουκαλάς, Στανισάβλιεβιτς (83΄ Τσιλιανίδης), Μάσα, Φαρίνια, Μανιάς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Παντελιάδης, Μπάγκα, Φυτανίδης, Ούμπιδες, Ζησόπουλος, Πλατέλλας (75΄ Κυριακίδης), Κιβρακίδης, Λημνιός (85΄ Βασιλείου), Τόνσο (76΄ Μανιάτης), Ντάουντα

Διαφήμιση
Διαφήμιση