HomeHL-SportsΤι πρόκειται να δούμε στην 20η αγωνιστική της Superleague

Τι πρόκειται να δούμε στην 20η αγωνιστική της Superleague

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Του Ευθύμη Φασουλάκη

Το τριήμερο 11-13/2 θα διεξαχθεί η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερλιγκ . Μια αγωνιστική που διεξάγεται μετά τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια του Κυπέλλου , με πιθανή την κόπωση των ομάδων που συμμετείχαν σε αυτά.

Παράλληλα υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με αυτήν της Ξάνθης κόντρα στον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει .

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής.

Βέροια-Πανιώνιος :  Η Βασίλισσα του Βορρά , που προέρχεται από βαριά ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 6-0 , θα υποδεχθεί τον φορμαρισμένο και πολύ φιλόδοξο Πανιώνιο.

Οι Κυανέρυθροι , έδειξαν ότι δεν έχουν επηρεαστεί από την απουσία του Ανσαριφάρντ και διατηρούνται στο υψηλότερο επίπεδο και μέσα σε όλους τους στόχους τους και φυσικά είναι φαβορί για νίκη σε αυτήν την αναμέτρηση.

Πρόβλεψη : 2

 

Αστέρας Τρίπολης- Ατρόμητος : Μια συναρπαστική αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο παραδοσιακά καλές ομάδες του πρωταθλήματος , παρόλο που φέτος βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από αγώνες στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα , με τον Αστέρα να ηττάται εύκολα από τον ΠΑΟ με 4-0 και τον Ατρόμητο να παίρνει σημαντική ισοπαλία στην έδρα του Ολυμπιακού.

Αυτό όμως δεν αλλάζει τα δεδομένα του αγώνα μεταξύ τους και πρόκειται να δούμε ένα πολύ κλειστό ματς χωρίς ξεκάθαρο φαβορί.

Πρόβλεψη 1Χ

 

Ολυμπιακός- ΑΕΛ  :  Το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη . Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεπεράσουν το αρνητικό αποτέλεσμα του Κυπέλλου και να πάρουν μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα , σε μια αναμέτρηση που έχουν τον πρώτο λόγο.

Η ΑΕΛ , θα πάει στο Καραϊσκάκη για την έκπληξη, μήπως μπορέσει να διεκδικήσει κάποιον σημαντικό βαθμό στην προσπάθειά της για σωτηρία , αν και κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο.

Πρόβλεψη : 1

 

Κέρκυρα – Λεβαδειακός :  Οι Φαίακες υποδέχονται, το μεσημέρι της Κυριακής , μια ομάδα με παρόμοιους στόχους , με σκοπό να πάρουν την νίκη που θα τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Βοιωτοί από την άλλη , για να ξεμπερδέψουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα από την δυσκολότερη κατάσταση που έχουν βρεθεί , οφείλουν να παίρνουν βαθμούς σε τέτοιους αγώνες αν και ποιοτικά υπολείπονται της ομάδας της Κέρκυρας.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

Πλατανιάς- ΠΑΣ Γιάννινα :  Μια αναμέτρηση που έχει γίνει ήδη άλλες 2 φορές , μέσα σε ένα μήνα για το θεσμό του Κυπέλλου , θα ξαναγίνει στα Χανιά ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αν και πρόκειται για 2 ισοδύναμες ομάδες , η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μοιάζει να είναι σε καλύτερη κατάσταση και αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από το  ότι προκρίθηκε στα μεταξύ τους νοκ-άουτ αλλά και από ότι κράτησε την ΑΕΚ στο 0 στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό.

Όμως ο ΠΑΣ είναι μια πολύ συμπαγής και ποιοτική ομάδα και εκμεταλλευόμενος την κούραση των Κρητικών μπορεί να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα .

Πρόβλεψη : 1Χ

 

Ξάνθη – ΠΑΟΚ :  Πολύ σπουδαίος αγώνας στα Πηγάδια , ανάμεσα σε 2 ομάδες που βρίσκονται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και αναμετρήθηκαν πριν λίγες μέρες στο ίδιο γήπεδο και για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση , έχοντας πάρει πολλά από τις χειμερινές μεταγραφές του και δείχνει να μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή στην προσπάθειά του να αναρριχηθεί στην βαθμολογία όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η Ξάνθη από την πλευρά της , έχει δείξει στοιχεία σταθερότητας και ποιοτικής ομάδας στην φετινή περίοδο , ιδιαίτερα στο γήπεδο της όπου μπορεί να διεκδικήσει να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Δικέφαλος όμως είναι εντυπωσιακός και το ξεκάθαρο φαβορί για νίκη.

Πρόβλεψη : 2

 

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός :  Ο ΠΑΟ  , έδειξε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Αστέρα , ανεβασμένος , με τις προσθήκες των Κουλιμπαλί , Εμποκού και Κλωναρίδη και φυσικά ξεκινά ως το απόλυτο φαβορί για νίκη στην αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες.

Οι Πράσινοι , δεν έχουν περιθώρια , για περαιτέρω απώλεια βαθμών στο γήπεδό τους και η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία , να πάρουν μια ευρεία νίκη και στο Πρωτάθλημα που και θα τους ανεβάσει ψυχολογικά και θα τους κρατήσει στο κυνήγι για το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα εν όψει πλέι οφ.

Πρόβλεψη : 1

 

Ηρακλής – ΑΕΚ : Μια αναμέτρηση Ηρακλή –ΑΕΚ , είναι πάντα σπουδαία , όποια και να ναι η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των 2 ομάδων.

Έτσι και αυτή η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας που αν και έχει ως ακλόνητο φαβορί την φορμαρισμένη ομάδα του Χιμένεθ , σίγουρα θα μας χαρίσει πολλές συγκινήσεις.

Ο Γηραιός θέλει βαθμούς στην έδρα του , στην προσπάθειά του για σωτηρία και όσο δύσκολο και να ναι απέναντι στην  ΑΕΚ θα το διεκδικήσει με την δύναμη της έδρας του .

Η ΑΕΚ από την άλλη , βρίσκεται αυτήν την στιγμή εκτός πλέι οφ και θέλει νίκες σε όλα τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια για να ανέβει βαθμολογικά.

Πρόβλεψη : Χ2

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση