HomeHL-9Έκλεισαν για διαμαρτυρία τον παραλιακό

Έκλεισαν για διαμαρτυρία τον παραλιακό

Κάνουν λόγο για «γιοφύρι της Άρτας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολίτες της Σητείας έκλεισαν πριν από λίγο τον παραλιακό δρόμο της Σητείας διαμαρτυρόμενοι για την πολύμηνη καθυστέρηση που παρατηρείται στην λύση του προβλήματος.

Σχετική πρόσκληση είχε απευθύνει η Επιτροπή Αγώνα αναφέροντας ότι πέρασε αρκετός καιρός (σχεδόν 2 χρόνια) από τότε που η οδική σύνδεση της Σητείας με τον πρώην Δήμο Ιτάνου, την Ρούσσα Εκκλησιά, το ΤΕΙ Σητεία και την Ναυτική βάση Κυριαμαδίου έχει γίνει το γεφύρι της Άρτας.

paraliakos-shteia-kinitopoihseis2

Επισημαίνουν ότι «μελέτες πάνε και έρχονται, πολλοί φορείς εμπλέκονται, αλλά όμως αποτέλεσμα δεν βλέπουμε. Η πιο τουριστική περιοχή του νομού έχει αποκλειστεί και η πρόσβαση (η όποια πρόσβαση) είναι άκρως επικίνδυνη για τη ζωή τόσων που χρησιμοποιούν αυτό το δρόμο. Πάντοτε κάποιος φταίει και είμαστε η πιο ξεχασμένη περιοχή της Κρήτης αλλά όμως ποτέ εμείς (μήπως πρέπει να δούμε και λίγο παραπέρα, τι κάνουμε εμείς οι Σητειακοί;)».

paraliakos-shteia-kinitopoihseis3

Τονίζουν ότι «δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια να χαθεί άλλη μια τουριστική σαιζόν, να ρισκάρουμε περαιτέρω την ζωή μας των παιδιών μας και των επισκεπτών μας. Όλοι μαζί μπορούμε να πιέσουμε ανεξάρτητα από πολιτικές τοποθετήσεις και από κόμματα».

anatolh.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση