HomeΣΠΟΡΞάνθη ΠΑΟΚ 2-1

Ξάνθη ΠΑΟΚ 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΑΟΚ έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη νίκη στα Πηγάδια επί της Ξάνθης με 2-1. Η μακεδονική ομάδα συνέχισε το καταπληκτικό σερί της και στην ακριτική πόλη, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.

Ο «Δικέφαλος» έπαιξε ποδόσφαιρο κυριαρχίας απέναντι στο συγκρότημα του Ράσβαν Λουτσέσκου και ανταμείφθηκε με μια πολύ σημαντική νίκη.

 Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 20΄, όταν ο Πέδρο Ενρίκε βρήκε τον Μπίσεσβαρ από αριστερά, εκείνος σέντραρε και ο Μυστακίδης άνοιξε το σκορ με «τσίμπημα» της μπάλας.

Η Ξάνθη ισοφάρισε στο 52΄ με σουτ του Λάζιτς, στην πρώτη ευκαιρία της στο παιχνίδι, για να «γράψει» το 1-2 στο 63΄ ο Πρίγιοβιτς, στη δεύτερη επαφή του με την μπάλα!

Στο 70΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πέδρο Ενρίκε.

ΓΚΟΛ: Μυστακίδης 21′ , Λάζιτς 52′ , Πρίγιοβιτς 64′

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Λάζιτς, Πιτσέλι, Σαλίμο, Καμαρά.

ΠΑΟΚ
(Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Κουλούρης.

Οπαδός του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε πέφτοντας από τα κιγκλιδώματα

Ένας οπαδός του ΠΑΟΚ που βρισκόταν στη Θυρα Γ1 του γηπέδου των Πηγαδίων τραυματίστηκε, όταν σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπέστη επιληπτικό επεισόδιο και έπεσε από τα κιγκλιδώματα λίγα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο γιατρός του «Δικεφάλου του Βορρά», Μανώλης Παπακώστας, αλλά και ο επικεφαλής ιατρός του αγώνα, Γιάννης Κουτσογιάννης, έσπευσαν αμέσως στο σημείο εκείνο προκειμένου να τον εξετάσουν και να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ αργότερα έγινε γνωστό από το νοσοκομείο της θρακικής πόλης, όπου και μεταφέρθηκε, ότι έχει υποστεί θλαστικό τραύμα στο κεφάλι αλλά ευτυχώς η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση