HomeΣΠΟΡΟλυμπιακός Ατρόμητος 0-0

Ολυμπιακός Ατρόμητος 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με σπουδαίες χαμένες ευκαιρίες, κυρίως από τους γηπεδούχους, Ολυμπιακός και Ατρόμητος αναδείχτηκαν ισόπαλοι στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό στο γήπεδο του Περιστερίου.

Οι πιο σημαντικές χαμένες ευκαιρίες έγιναν στο τέλος:  Στο 83′ ο Λε Ταλέκ ήταν μόνος στην μικρή περιοχή του Ολυμπιακού και το μόνο που χρειαζόταν ήταν να στείλει την μπάλα εντός εστίας αλλά κατάφερε να την στείλει απελπιστικά άουτ. Ιδια ακριβώς φάση δύο λεπτά αργότερα με τον Ιντέγε να βρίσκεται στην ίδια θέση στην άλλη εστία αλλά η κεφαλιά του να περνάει πάνω από το δοκάρι. Πριν ξεκινήσει το ματς, προβλήθηκε από τις οθόνες του γηπέδου βίντεο-αφιέρωμα στα θύματα της Θύρας 7. Παίκτες και οπαδοί στάθηκαν όρθιοι για να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων. Στο γήπεδο επικράτησε ενός λεπτού σιγή.

Ο Ατρόμητος έχει νέο τεχνικό στον πάγκο του, καθώς ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα κάνει ντεμπούτο (και πάλι με τον Ολυμπιακό) στη δεύτερη θητεία του στους Περιστεριώτες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Νικολάου, Σισοκό, Μάρτινς (66′ Φορτούνης), Ρέτσος, Μανθάτης (61′ Σεμπά), Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Καρντόσο (80′ Ιντέγε)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο):
Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης (80′ Παντελιάδης), Μπάχα, Τόνσο (85′ Νάτσος), Ούμπιδες, Λημνιός (69′ Κυριακίδης), Πλατέλλας, Λε Ταλέκ

Διαφήμιση
Διαφήμιση