HomeHL-9Τον ύπνο τους έχουν χάσει κάτοικοι σε χωριά της ενδοχώρας…λόγω κλεφτών

Τον ύπνο τους έχουν χάσει κάτοικοι σε χωριά της ενδοχώρας…λόγω κλεφτών

“Ποντικοί” αρπάζουν από τρόφιμα μέχρι γεωργικά εργαλεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το φόβο κοιμούνται οι κάτοικοι αρκετών περιοχών της ενδοχώρας του Ηρακλείου, λόγω των απανωτών περιστατικών κλοπών και διαρρήξεων, που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα.

Η λεία των “ποντικών” που εισβάλλουν σε σπίτια, καταστήματα και αποθηκευτικούς χώρους είναι από τρόφιμα, είδη σπιτιού μέχρι και γεωργικά εργαλεία.

Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών έχουν χάσει πραγματικά τον ύπνο τους, καθώς φοβούνται μήπως είναι οι ίδιοι τα επόμενα θύματα των κλεφτών.

Οι δράστες “χτυπούν” κυρίως τις ώρες, που οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν και ανενόχλητοι “πιάνουν” δουλειά.

Πέρα από εκείνους, που αφού κάνουν άνω-κάτω όλους τους χώρους σπιτιών και αποθηκευτικών χώρων, αρπάζουν ό,τι πολύτιμο βρουν μπροστά τους, υπάρχουν κι εκείνοι, οι οποίοι αφαιρούν κυρίως…τρόφιμα.

Χαρακτηριστική είναι το περιστατικό κλοπής, που σημειώθηκε σε χωριό του Ηρακλείου, με τους δράστες να σπάνε το ψυγείο σούπερμάρκετ και να αφαιρούν…τυριά, αλλαντικά, γιαούρτια και γάλατα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διαπίστωσε την κλοπή την επόμενη ημέρα έκπληκτος, καθώς δε μπήκαν στο εσωτερικό του μαγαζιού για να βάλουν “χέρι” στο ταμείο, αλλά αρκέστηκαν στα τρόφιμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση