HomeΕΛΛΑΔΑΣύσταση διακομματικής επιτροπής για τα ΜΜΕ ζητά η Γεννηματά

Σύσταση διακομματικής επιτροπής για τα ΜΜΕ ζητά η Γεννηματά

Επιστολή σε Βούτση για το θέμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Φώφη Γεννηματά με επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση επανέρχεται στην πρότασή της να συσταθεί διακομματική επιτροπή για την ανάληψη νομοθετικών πρωτοβουλιών για τα ΜΜΕ.

Η κ. Γεννηματά αφού υπενθυμίζει τη δήλωση που έκανε πριν μια εβδομάδα στην οποία τόνιζε ότι «πρέπει να αναληφθεί σε κοινοβουλευτικό επίπεδο πρωτοβουλία για το μεγάλο θέμα που σχετίζεται με την κρίση επιβίωσης που αντιμετωπίζει μεγάλο μέρος των μέσων μαζικής επικοινωνίας και τη συνακόλουθη βασανιστική εργασιακή αβεβαιότητα χιλιάδων εργαζομένων σε αυτά», αναφέρει:

«Επειδή στο διάστημα που μεσολάβησε, λόγω της κυβερνητικής αδράνειας, δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη στο μείζον αυτό θέμα, θεωρώ επιβεβλημένη την ανάληψη άμεσα, πρωτοβουλίας από την πλευρά σας για τη σύσταση Ειδικής Διακομματικής Επιτροπής υπό την προεδρία σας.

Η Διακομματική Επιτροπή θα προχωρήσει στην επεξεργασία και σύνταξη πρότασης νόμου, που θα θέτει το πλαίσιο για την αντιμετώπιση από την πολιτεία του σημαντικού αυτού ζητήματος μέχρι την εξεύρεση οριστικής και βιώσιμης λύσης.

Είναι προφανές ότι οι σχετικές διατάξεις θα πρέπει, να έχουν αναλογική εφαρμογή και για τις άλλες χειμαζόμενες από την οικονομική κρίση παραγωγικές μονάδες».

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση