HomeHL-LifestyleΗ Πάμελα Αντερσον και ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ζευγάρι;

Η Πάμελα Αντερσον και ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ζευγάρι;

Τακτικές οι επισκέψεις της σταρ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με τη New York Post, η διάσημη σταρ και ο εξίσου διάσημος ακτιβιστής του κυβερνοχώρου είναι ζευγάρι.

Στις αρχές του 2016, με συνέντευξή του στο περιοδικό People, η Πάμελα Αντερσον είχε εξομολογηθεί ότι αναζητάει τον μεγάλο έρωτα. «Είμαι λίγο μόνη μου τώρα που τα δυό αγόρια μου μεγάλωσαν. Παντρεύτηκα τρεις φορές και θα μου άρεσε να μπορέσω να ξαναβρώ κάποιον. Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει η τύχη», είχε δηλώσει.

Ενα χρόνο αργότερα, η Πάμελα Αντερσον ξαναβρήκε τον έρωτα; Σύμφωνα με το New York Post, η διάσημη σταρ έπεσε στα δίχτυα του Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτή των WikiLeaks. Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι 45 ετών και βρίσκεται πάντα σε απομόνωση στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο. Ενα διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του από τη Σουηδία και μια ενδεχόμενη σύλληψη από τις ΗΠΑ για κατασκοπεία τον κρατούν φυλακισμένο.

Ωστόσο, ο Ασάνζ μπορεί να δέχεται στην πρεσβεία κάποιες προσωπικότητες. Ετσι, για πρώτη φορά, τον περασμένο Οκτώβριο η Πάμελα Αντερσον πήγε να τον συναντήσει. Μαζί μοιράστηκαν ένα χορτοφαγικό γεύμα, όπως δήλωσε εκείνη στη συνέχεια. Μετά από αυτή την επίσκεψη, την οποία παρακολούθησαν τα ΜΜΕ όλου του πλανήτη, η Πάμελα δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αμερικανικής εφημερίδας, η Πάμελα πήγε πολλές φορές στην πρεσβεία, μυστικά, εκ των οποίων μόνο οι τέσσερις φορές είναι γνωστές τον Τύπο. Κάθε φορά που βρισκόταν στην Ευρώπη, η σταρ περνούσε υποχρεωτικά από το Λονδίνο για να επισκεφθεί τον Ασάνζ στην πρεσβεία του Ισημερινού.

Μια άλλη ένδειξη σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα είναι ότι η Πάμελα Αντερσον πήγαινε στα ραντεβού της με τον Ασάνζ ντυμένη όλο και πιο σέξι. Η Αντερσον και ο Ασάνζ ζουν μια ερωτική ιστορία υπό υψηλή παρακολούθηση;

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση