HomeHL-9Το Ηράκλειο της Αλληλεγγύης… ξαναχτυπά

Το Ηράκλειο της Αλληλεγγύης… ξαναχτυπά

Μέσα σε δυο μέρες έστησαν το νοικοκυριό άνεργης γυναίκας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των Ηρακλειωτών στο κάλεσμα της Κίτρινης Αποστολής για να δώσουν χαρά και ελπίδα σε μια γυναίκα στο νέο ξεκίνημά της στη ζωή.

kitrinh-apostolh-spiti

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο Δημήτρης Αποστολάκης σε ανάρτησή του χθες στο fb της Κίτρινης Αποστολής μέσα σε δύο μέρες μόνο συγκεντρώθηκαν όλα τα απαραίτητα για να «στηθεί» ένα νοικοκυριό.

kitrinh-apostolh-spiti2

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση:

«Δύο μέρες μόνο!!!

Το μεγαλείο της ψυχής των πολιτών του Ηρακλείου ήταν αρκετό μέσα σε λίγες ώρες να δώσουν χαρά, ελπίδα και κουράγιο για ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή της κυρίας που ζητήσαμε πράγματα για το άδειο σπίτι της! Ότι χρειάστηκε βρέθηκε και με το παραπάνω( οι καναπέδες θα πάνε σε 1-2 μέρες) και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους που πρόσφεραν, ακόμα και από αυτούς που θέλησαν να βοηθήσουν αλλά επειδή το σπίτι είναι μικρό δεν χωρούσαν πολλά πράγματα!! Το πρώτο βήμα έγινε. Αυτό που μένει τώρα για να έρθει σε ισορροπία η οικογένεια, είναι να βρεθεί μια δουλειά!! Και από κυρία που επικοινώνησε μαζί μας το πρωί προσφέρθηκε να την πάρει στο ξενοδοχείο να δουλέψει ως καμαριερα από αρχές Απριλίου !Και όπως λένε και στον αθλητισμό….τώρα η μπάλα είναι στο δικό της γήπεδο και η ζωή στα χέρια της, να πιάσει την ευκαιρία από τα «μαλλιά» !!»

kitrinh-apostolh-spiti3 kitrinh-apostolh-spiti4 kitrinh-apostolh-spiti5

Διαφήμιση
Διαφήμιση