HomeΕΛΛΑΔΑΣέρρες: Προθεσμία δυο ημερών δίνουν στην κυβέρνηση οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας

Σέρρες: Προθεσμία δυο ημερών δίνουν στην κυβέρνηση οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας

Ζητούν να οριστεί η συνάντηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προθεσμία δύο ημερών, μέχρι την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, προκειμένου να ορίσει την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησής τους, δίνει στην κυβέρνηση η συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας των αγροτοκτηνοτρόφων και όσοι συντάσσονται με αυτή, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στη σημερινή συνάντηση.

«Αν μέχρι την προσεχή Πέμπτη η ελληνική κυβέρνηση δεν ορίσει ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησής μας, εμείς ομόφωνα αποφασίσαμε ότι θα προχωρήσουμε σε σημαντική κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας σε πανελλαδικό επίπεδο», επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, Αχιλλέας Καμπούρης, πρόεδρος του Συνεταιρισμού Β΄Χαλάστρας Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε: «ενδεχόμενη κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων θα είναι ευθύνη αποκλειστικά και μόνο της ελληνικής κυβέρνησης. Ζητάμε να μας ορίσουν ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησής μας». Όπως είπε ο κ. Καμπούρης, στη συνάντηση που έγινε στο Λευκώνα Σερρών, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν αγροτοκτηνοτρόφοιαπό τη Θεσσαλία, τη Φοιώτιδα, αλλά και Πελοπόννησο.

Υπενθυμίζεται, ότι οι συντασσόμενοι με τη συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας, ζητούν συνάντηση των αγροτών και κτηνοτρόφων με στελέχη της κυβέρνησης από τα υπουργεία των Οικονομικών, Εργασίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Ενέργειας, υπό την εποπτεία, ή και φυσική παρουσία του πρωθυπουργού, ενώ τα αιτήματά τους επικεντρώνονται στο κόστος παραγωγής, το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση