HomeHL-PsilaΤι είπε ο Φώτης Μπόμπολας στους εργαζομένους του MEGA

Τι είπε ο Φώτης Μπόμπολας στους εργαζομένους του MEGA

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον Φώτη Μπόμπολα είχαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega, ο οποίος όπως λένε οι εργαζόμενοι, τους ενημέρωσε για τα εξής:
1. Οι συζητήσεις με τις τράπεζες προχωρούν με στόχο την κατάρτιση ενός οδικού χάρτη επιστροφής στην ομαλότητα. Προτεραιότητα σε αυτόν τον οδικό χάρτη είναι η απελευθέρωση κεφαλαίων προκειμένου να καλυφθεί μέρος της μισθοδοσίας προς τους εργαζόμενους, αλλά και κάποιες επείγουσες λειτουργικές ανάγκες του σταθμού. Ο Μπόμπολας.. κρίνει ότι εντός πολύ λίγων ημερών θα υπάρξει θετική κατάληξη των συζητήσεων.
2. Το ύψος της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου και ο ορισμός Διευθύνοντος Συμβούλου δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα αλλά ο Μπόμπολας θεωρεί ότι δε θα υπάρξει κώλυμα σε κανένα από τα δύο θέματα, καθώς η συνεννόηση με την πλευρά Βαρδινογιάννη είναι ικανοποιητική.
3. Στην ερώτηση σχετικά με τις μετοχές του ΔΟΛ στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ο Μπόμπολας απάντησε ότι δεν προτίθεται να τις εξαγοράσει και ότι ούτως ή άλλως, όταν ολοκληρωθεί η ΑΜΚ από τους νυν βασικούς μετόχους, το ποσοστό αυτών των μετοχών θα μειωθεί αρκετά και, άρα, ο έλεγχός τους δεν θα είναι αποφασιστικής σημασίας.
4. Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα με την DIGEA ο Μπόμπολας θεωρεί ότι θα διευθετηθεί εντός της εβδομάδας και ότι δεν τίθεται κίνδυνος υποβάθμισης του σήματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση