HomeHL-WorldΣοκ στη Γαλλία: Σκότωσαν 5χρονο αγοράκι τους γιατί έβρεχε το κρεβάτι του

Σοκ στη Γαλλία: Σκότωσαν 5χρονο αγοράκι τους γιατί έβρεχε το κρεβάτι του

Βρέθηκε νεκρό σε ένα κανάλι, με τραύμα στο κεφάλι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ προκαλεί στη Γαλλία η είδηση ότι ένα αγοράκι πέντε ετών βρέθηκε νεκρό, με τραύμα στο κεφάλι και σπασμένη μύτη, σε ένα κανάλι που βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από το σπίτι του, στην περιοχή Ερ Σιρ Λα Λι.

Προηγουμένως, ο 5χρονος Γιάνις είχε τιμωρηθεί από τους γονείς του, γιατί είχε βρέξει το κρεβάτι του.

Η αιτία θανάτου του αγοριού πρόκειται να διαλευκανθούν με τη διενέργεια της νεκροψίας, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πέθανε από ανακοπή.

Ο Γιάνις φέρεται ότι είχε υποστεί ξυλοδαρμό από τον θετό του πατέρα, ενώ όταν βρέθηκε νεκρός φορούσε μόνο το εσώρουχό του, σύμφωνα με ρεπορτάζ των γαλλικών μέσων ενημέρωσης.

Δημοσίευμα της εφημερίδας La Voix du Nord αναφέρει ότι η 22χρονη μητέρα του και ο 30χρονος πατριός του συνελήφθησαν ως ύποπτοι για επίθεση και πρόκληση θανάτου εξ αμελείας.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2015 και δεν είχε άλλα παιδιά. Ο πατριός ήταν εκείνος που λέγεται ότι τηλεφώνησε στο πρώτων βοηθειών όταν το πτώμα του αγοριού βρέθηκε κοντά στο σπίτι της οικογένειας.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην εφημερίδα Le Parisien : «Η έρευνα πρέπει να διακριβώσει αν το παιδί πέθανε από το κρύο, αν ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα πτώσης ή αν πρόκειται για υπόθεση κακοποίησης».

Όπως δήλωσε στην La Croix ένας γείτονας, «η μητέρα του αγοριού εγκαταστάθηκε στην περιοχή πριν από δύο με τρεις μήνες, ελάχιστα γνωρίζουμε για εκείνη και δεν ήταν πολύ ομιλητική».
ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση