HomeΚΡΗΤΗΣεμινάριο για την τέχνη του μακιγιάζ βήμα – βήμα

Σεμινάριο για την τέχνη του μακιγιάζ βήμα – βήμα

Από το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το νέο Σεμινάριο του ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,  με θέμα “Το μακιγιάζ, βήμα προς βήμα” απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία που θέλει να ανανεώσει τις γνώσεις του, αλλά και σε αρχάριους που θέλουν να μπουν στον κόσμο του μακιγιάζ!

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση του σωστού μακιγιάζ, σε όλα τα στάδια προετοιμασίας και η απόκτηση δεξιοτήτων, όπως η σωστή φωτοσκίαση, η ανόρθωση ματιών και ο σχηματισμός περιγράμματος χειλιών.

Θεματικές ενότητες:

  • Ιστορία του μακιγιάζ
  • Θεωρία χρωματολογίας, συμμετρίες
  • Φωτοσκιάσεις
  • Πρωινό – Βραδινό – Διορθωτικό
  • Τρία θεμελιώδη είδη μακιγιάζ: Smokey Eye – Socket – Γωνία

Το σεμινάριο ξεκινά με την εκμάθηση κανόνων υγιεινής, συνεχίζει με θεωρία για την ιστορία του μακιγιάζ, τη χρωματολογία, τη χρωματομετρία, τις συμμετρίες, μορφολογίας προσώπου, τις φωτοσκιάσεις και τα βασικά βήματα για το σωστό μακιγιάζ. Ακολουθεί πρακτική εξάσκηση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων με εργαλεία και επαγγελματικά υλικά που παρέχονται από το σεμινάριο.

Συνολική διάρκεια 18 διδακτικές ώρες. Χρόνος διεξαγωγής : 14/02/17, 16/02/17, 17/02/17, ώρες διεξαγωγής: 17:00 – 21:30

Το κόστος του προγράμματος είναι 130€ ανά συμμετοχή

Εισηγήτρια: Η Αθηνά Ψυλλάκη γεννήθηκε και ζει στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σπούδασε Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων και ασχολήθηκε επαγγελματικά με την Διακόσμηση επί σειρά ετών. Παρακολούθησε επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια διαφόρων τεχνικών Χειρομάλαξης, Αισθητικής και Make up. Το 2013 πιστοποιήθηκε ως η πρώτη Ελληνίδα Δερμοτριχολόγος από την Accademia Dei Giardini στο Μιλάνο. Από το 2011 έως και σήμερα διδάσκει και επιμορφώνει επαγγελματίες αλλά και ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το μασάζ. Υπήρξε Διευθύντρια Σπουδών στο Σεμιναριακό Κέντρο Health & Beauty Workshops επί σειρά ετών και έχει διδάξει σε συνέδρια Δερμοτριχολογίας, Αισθητικής και Χειρομαλαξίας σε όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, τηλ. 2810 302736 & 302730 email: [email protected], φαξ 2810-227189 από 08:00πμ έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση