HomeHL-9Βραδινή περιπέτεια για Γερμανίδα πεζοπόρο

Βραδινή περιπέτεια για Γερμανίδα πεζοπόρο

Στήθηκε επιχείρηση από την ΕΜΑΚ και την ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας 43χρονης γυναίκας από τη Γερμανία η οποίο το απόγευμα της Δευτέρας επρόκειτο να πάει βόλτα από την περιοχή του Σταυρού Ακρωτηρίου στη Μονή Γουβερνέτου, όπως είχε ενημερώσει τους οικείους της.

Η ώρα ωστόσο περνούσε, η 43χρονη δεν επέστρεφε από την πεζοπορία και παράλληλα η επικοινωνία μαζί της τηλεφωνικώς ήταν αδύνατη. Ο σύζυγός της ενημέρωσε τις αρχές με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή της ΕΜΑΚ αλλά και της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη διάσωση της γυναίκας.

Με δεδομένο ότι δεν «υπήρχε το στίγμα της» η αναζήτηση ήταν αγωνιώδης και στην ουσία … στα τυφλά, καθώς οι διασώστες ακολουθούσαν μια πιθανή διαδρομή που θα μπορούσε να είχε πάρει η 43χρονη γυναίκα. Εν τέλεια, η πεζοπόρος εντοπίστηκε σε μονοπάτι της διαδρομής με τραύμα στο πόδι της το οποίο πράγματι την εμπόδιζε να συνεχίσει την πορεία της. Αρχικά μεταφέρθηκε από τους διασώστες στη Μονή Γουβερνέτου που βρισκόταν κοντά όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων προκειμένου  οι γιατροί να φροντίσουν το χτυπημένο πόδι της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση