HomeHL-SportsΛεβαδειακός-Πλατανιάς 1-2

Λεβαδειακός-Πλατανιάς 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε τη Δευτέρα από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας ο Πλατανιάς, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Λεβαδειακού για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πιο συγκεκριμένα, οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-1 της ομάδας του Χριστόπουλου, στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και αναρριχήθηκαν στην έβδομη θέση, αφήνοντας τους Βοιωτούς να… ακροβατούν στη διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού.

Πιο συγκεκριμένα, οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-1 της ομάδας του Χριστόπουλου, στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και αναρριχήθηκαν στην έβδομη θέση, παραμένοντας σε τροχιά πλέι οφ.

Το συγκρότημα του Παράσχου πήρε αέρα δύο τερμάτων στο ματς με τέρματα των Μενδρινού (3′) και Σίγκνεβιτς (23′), ενώ οι Βοιωτοί που συνεχίζουν να… ακροβατούν στη διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με πέναλτι του Σίλβα στο 65′.

Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι δύο ομάδες καθώς αποβλήθηκαν οι Στάθης (Πλατανιάς) και Καραχάλιος (Λεβαδειακός).

Γκολ: 3′ Μενδρινός (Πλατανιάς), 23′ Σίγκνεβιτς (Πλατανιάς), 65′ Τόνι Σίλβα (Λεβαδειακός)

Κίτρινες: Ουόν (Λεβαδειακός), Σίγκνεβιτς (Πλατανιάς), Κάργας (Πλατανιάς)

Κόκκινες: Στάθης (Πλατανιάς), Καραχάλιος (Λεβαδειακός)

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Νιασέ, Μεντί (72′ Σουμπίνιο), Κουλιμπαλί, Καραχάλιος, Λάτσι (49′ Γιουσούφ), Σίλβα, Γιακουμάκης, Μάντζιος (56′ Καραμπουέ).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):
Σωτηρίου, Στάθης, Πριντέτα, Μπανανά, Βάντερσον, Κάργας, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς, Μανούσος (53′ Αποστολόπουλος), Σίγκνεβιτς, Γιακουμάκης (72′ Γιορέντε)
.

Διαφήμιση
Διαφήμιση