HomeΣΠΟΡΚισσαμικός Παναιγιάλειος 2-1

Κισσαμικός Παναιγιάλειος 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέντε αγώνες χωρίς νίκη μετρούσε ο Κισσαμικός και τελικά χρειάστηκε να έρθει ένας… νέος για να αλλάξει την τύχη του.

Με γκολ του Ούρος Στογιάνοφ που εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό της ομάδας, οι Κρητικοί κατάφεραν να πανηγυρίσουν την Κυριακή τη νίκη με 2-1 επί του Παναιγιάλειου στα Περιβόλια και να πάρουν σημαντική βαθμολογική «ανάσα».

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πρώτοι δύο καλές στιγμές, πριν βρεθούν να κυνηγούν το σκορ.

Ο Σκαρτσίλας απείλησε μόλις στο 5ο λεπτό, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ, ενώ στο 22’ έβγαλε την μπαλιά στον Κρητικό, αλλά και η δική του προσπάθεια είχε ανάλογη κατάληξη.

Και ενώ οι γηπεδούχοι έμοιαζαν… ακίνδυνοι, ήρθε η φάση του 45ου λεπτού να αλλάξει τα δεδομένα. Ο Μαρτίνεθ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γκούμας βρέθηκε στο έδαφος, αλλά η φάση συνεχίστηκε και ο Ενγκουέμ έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα.

Παρά την… ψυχρολουσία στο φινάλε, ο Παναιγιάλειος βρήκε απάντηση στην επανάληψη, όταν στο 54ο λεπτό, ο Τσιλιγκίρης έβγαλε την μπαλιά στον Κρητικό που απέφυγε τον Λαζαρίδη και με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα.

Παρ’ όλα αυτά, δέκα περίπου λεπτά μετά το γκολ, ο Στογιάνοφ έδωσε τη λύση, ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Ο Μάντζης σήκωσε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή και βρήκε τον συμπαίκτη του που με πλασέ «έγραψε» το 2-1.

Ο Τσιλιγκίρης προσπάθησε να βρει ξανά απάντηση, αλλά η εκτέλεση φάουλ του στο 71’ πέρασε άουτ, ενώ στο 90’ ο Λαζαρίδης είπε «όχι» στην κεφαλιά του Κρητικού, κρατώντας το… πολύτιμο 2-1 μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής ήταν ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας), με βοηθούς τους Πολυχρόνη Πολυχρονιάδη (Ανατολικής Αττικής) και Γιώργο Μάριο Βυζιργιαννάκη (Ρεθύμνου), ενώ τέταρτος ήταν ο Γιώργος Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου).

Κίτρινες: 84’ Τσερκέζος, 90’+3 Σελινιωτάκης – 38’ Ρότα

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Γκούμας, Ενγκουέμ, Μάριο Μαρτίνεθ (85’ Σελινιωτάκης), Κίκε (73’ Ποκόνγκ), Μάντζης (78’ Μίλιτς), Στογιάνοφ.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ρότα, Στίκας, Μωϋσίδης (68’ Τσότρας), Ντέμο (26’ Παναγιώτου), Μπούζας, Καζναφέρης, Σκαρτσίλας, Ταουσιάνης (46’ Γκούφας), Τσιλιγκίρης, Κρητικός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση