HomeHL-SportsΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-2

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 του Αστέρα Τρίπολης σε παιχνίδι για την 19η αγωνιστική της Super League.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 18’ με τον Μανιά και στο 79’ ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε σε 2-2, όμως ο «Δικέφαλος» σκόραρε τρεις φορές με τους Σάκχοφ (28′), Πρίγιοβιτς (70′) και Πέδρο Ενρίκες (84′).

Ο Αστέρας προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ και στο 11′ από τη σέντρα του Γιαννούλη από τα αριστερά και κεφαλιά του Τσιλιανίδη, η μπάλα πέρασε κόρνερ, μετά την επέμβαση του Γλύκου.

Το σκορ άνοιξε στο 18’. Ο Τσουκαλάς βρήκε τον Μανιά, ο οποίος με σουτ πλάσαρε σωστά ανοίγοντας το σκορ. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα. Στο 28′ ο Εβγέν Σάκχοφ πέτυχε την ισοφάριση, ενώ ο «Δικέφαλος» προσπάθησε να σκοράρει εκ νέου έχοντας καλές στιγμές με τους Μπίσεσβαρ και Κουλούρη.

Οι δύο ομάδες έψαξαν περισσότερα γκολ. Στο 61′ ο Μάσα απείλησε τον Γλύκο, ο Μπίσεσβαρ απάντησε στη συνέχεια, ενώ λίγο αργότερα η κεφαλιά του Πέντρο Ενρίκε έφερε κόρνερ για τον ΠΑΟΚ, μετά την απόκρουση του Ντοναρούμα.

Στο 69’ ο Πρίγιοβιτς πέρασε στο γήπεδο και στο επόμενο λεπτό σημείωσε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ, κερδίζοντας το χειροκρότημα των φίλων της ομάδας του. Ο Αστέρας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 79′, όταν ο Μιχάλης Μανιάς με κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Γλύκο.

O Ενρίκε στο 84′ άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα του ΠΑΟΚ και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Γκολ: 28′ Σάκχοφ, 70′ Πρίγιοβιτς, 84′ Πέδρο Ενρίκες – 18′, 80′ Μανιάς

Κίτρινες κάρτες: Μάτος, Γλύκος – Χαμντανί, Μάσα, Γιαννούλης, Ντοναρούμα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας (46′ Πέδρο Ενρίκε), Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (87′ Χαρίσης), Μυστακίδης, Κουλούρης (69′ Πρίγιοβιτς).

Αστέρας Τρίπολης:
Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Σελίν, Χαμντανί, Κώτσιρας, Δημούτσος (66′ Φαρίνια), Τσουκαλάς, Μάσα, Τσιλιανίδης, Μπαστιάνος (46′ Ιγκλέσιας), Μανιάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση