HomeHL-SportsAEK – Βέροια 6-0

AEK – Βέροια 6-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΑΕΚ επικράτησε με το ευρύ 6-0 της Βέροιας στο ΟΑΚΑ, σε παιχνίδι για την 19η αγωνιστική της Super League, σημειώνοντας νέα εντυπωσιακή εμφάνιση μετά το 6-0 επί του Λεβαδειακού για το Κύπελλο Ελλάδας. Η Ένωση σκόραρε πέντε φορές στο πρώτο ημίχρονο με τους Χριστοδουλόπουλο (12′), Λαμπρόπουλο (15′), Μάνταλο (25′) και Βράνιες (40’), ενώ αυτογκόλ πέτυχε στο 36′ ο Τομάς. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89′ ο Χριστοδουλόπουλος.

Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, «καθάρισε» γρήγορα τη νίκη και αποζημίωσε τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ με έξι γκολ. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ στο 12΄ και τρία λεπτά αργότερα, μετά από κόντρα σε προσπάθεια του Αραούχο, η μπάλα στρώθηκε στον Λαμπρόπουλο, ο οποίος με ωραίο πλασέ από το σημείο του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα.

Στο στο 25΄ με κεφαλιά του Μάνταλου μετά από σέντρα του Πέκχαρτ ο δείκτης έφτασε το 3-0, ενώ στο 36΄ με αυτογκόλ του Τομάς, διαμορφώθηκε το 4-0. Στο 40΄ με προβολή του Βράνιες, μετά από ωραία παράλληλη σέντρα από τον Μάνταλο το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το ευρύ 5-0.

Στο β΄ ημίχρονο η Ένωση δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες. Στο 53΄ ο Χριστοδουλόπουλος σούταρε και ανάγκασε τον Λόπεθ σε απόκρουση, στο 59’ το σουτ του Πέκχαρτ πέρασε άουτ, στο 64΄ το πλασέ του Χριστοδουλόπουλου δεν βρήκε στόχο, ενώ ακολούθησε η προσπάθεια του Πατίτο στο 73΄.

Το 6-0 διαμόρφωσε ο Χριστοδουλόπουλος στο 89΄, μετά από προσπάθεια του Πατίτο Ροντρίγκες.

Γκολ:
12′, 89′ Χριστοδουλόπουλος, 15′ Λαμπρόπουλος, 25′ Μάνταλος, 36′ αυτ. Τομάς, 40′ Βράνιες

Κίτρινες κάρτες:
Ασίγκμπα

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος (54’ Κολοβέτσιος), Ντίντακ (54’ Βινίσιους), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Αραούχο (68’ Αραούχο), Πέκχαρτ.

Βέροια (Τόλης Τερζής):
Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί (46’ Ασίγκμπα), Μελίσσης, Αντόνιαν (71’ Σισοκό), Τομάς, Μπαλάφας, Άρτσε (58’ Στόιτσεφ), Κάλβο, Σαρπόνγκ, Καπετάνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση